İtalya Serie A Hakan Çalhanoğlu'ndan Şampiyonlar Ligi itirafı! 'Çok fazla şansımız yoktu'

Hakan Çalhanoğlu'ndan Şampiyonlar Ligi itirafı! 'Çok fazla şansımız yoktu'

31.07.2023 - 20:20 | Son Güncellenme:

Serie A ekiplerinden Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Hakan Çalhanoğlundan Şampiyonlar Ligi itirafı Çok fazla şansımız yoktu

Yeni sezon hazırlıklarına Japonya'da devam eden Inter, gelecek sezon Serie A'da şampiyonluk hedefliyor. Takımın tecrübeli futbolcusu Hakan Çalhanoğlu, gelecek sezon hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Transferler hakkında konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Futbol dünyasında oyuncu değişiklikleri kaçınılmazdır. Inter'de takımdan ayrılan oyuncularla harika zaman geçirdim ve onlara yeni takımlarında başarılar diliyorum. Aynı şey Inter'in yeni oyuncuları için de söylenebilir. Hepsi iyi, genç, ve güçlü. Giden oyuncularla aynı şekilde katkıda bulunacaklardır. Takımda geçirdiğimiz bunca yıldan sonra yeni oyunculara her şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

Hakan Çalhanoğlundan Şampiyonlar Ligi itirafı Çok fazla şansımız yoktu

Yeni sezon hedeflerini açıklayan Çalhanoğlu, "Geçen sezon çok şey başardık. İtalya Kupası ve Süper Kupa'yı kazandık. 13 yıldan sonra ilk Şampiyonlar Ligi'nde final oynadıl. Bu sezon da iyi işler yapmak istiyoruz. Özellikle Serie A'ya odaklanmış durumdayım. Serie A'da bazı güçlü takılar var ama biz de iyi hazırlandık. Inter her zaman bu tablonun en üstünde yer almalı" sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Juan Cuadrado hakkkında konuşan milli futbolcu, "Burada olduğu için mutluyum. O harika bir oyuncu ve yetenekleri kousunda hiçbir şüphem yok. Bence Inter'in güçlü olduğunu bildiği için burada. Bu takımda birçok iyi oyuncumuz var ama onun tecrübesiyle Inter daha da güçlü olacaktır. Antrenmanlarda takımı anlamaya başlayacak ve mükemmel bir şekilde uyum sağlayacak" ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlundan Şampiyonlar Ligi itirafı Çok fazla şansımız yoktu

Takım kaptanlığı hakkında konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Bir şeylerin değişip değişmediğini söylemek için çok erken olduğunu düşünüyorum. Ben burada üçüncü sezonumdayım, onlar çok daha uzun süredir Inter. Sahada öncemli oyuncular olduklarına şüphe yok. İyi iş çıkaracaklarını düşünüyorum, onlardan yaş olarak daha büyük olduğum için gerekirse yardım etmekten mutluluk duyarım" dedi.

Japonya hakkında konuşan tecrübeli futbolcu, "Japonya'da herkes iyi ve açık fikirli. Gittiğim her yer düzenli ve temiz. Japonya'da kaldığım için kendimi çok rahat hissediyorum. Osaka'da dışarı çıktığımda herkes nazik ve kibardı. Eğer zamanım olursa Tokyo'da dışarı çıkmayı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da oynadıkları Şampiyonlar Ligi'ni yorumlayan Hakan Çalhanoğlu, "Maçtan önce Manchester City'nin net bir üstünlüğü olduğu söyleniyordu ancak biz elimizden gelenin en iyisini yaptık ve bence neler yapabileceğimizi gösterdik. Gol atma şansımız oldu ama gol atamadık. Şampiyonlar Ligi finalinde oynamak harika bir deneyimdi. Yakında kazanacakmışız gibi görünüyordu. Neyimiz eksikti, şansımız. Çok fazla şansımız yoktu" açıklamalarında bulundu.

Haberin Devamı

Hakan Çalhanoğlundan Şampiyonlar Ligi itirafı Çok fazla şansımız yoktu

Yazarlar