Fenerbahçe Hırvatistan'da Livakovic göz doldurdu! İşte Türkiye'nin puan durumu

Hırvatistan'da Livakovic göz doldurdu! İşte Türkiye'nin puan durumu

11.09.2023 - 21:45 | Son Güncellenme:

A Milli Takım ile aynı grupta yer alan Hırvatistan ile Ermenistan karşı karşıya geldi. Mücadeleye damga vuran isimlerden biri Fenerbahçe'nin yeni kalecisi Livakovic oldu. İşte grupta oluşan son puan durumu...

Hırvatistanda Livakovic göz doldurdu İşte Türkiyenin puan durumu

EURO 2024 Elemeleri D Grubu karşılaşmasında Ermenistan ile Hırvatistan karşı karşıya geldi. Hırvatistan mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.
Ermenistan'da Vazgen Sargsyan Marzadasht Stadyumu'nda oynanan mücadelede Hırvatistan'a galibiyeti getiren golü 13. dakikada Andrej Kramaric kaydetti.

Haberin Devamı

LIVAKOVIC KALESİNİ KAPATTI
Fenerbahçe'nin yeni transferi kaleci Dominik Livakovic 90 dakikada sahada kaldı. Livakovic özellikle mücadelenin 17. dakikasında uzaktan gelen şutta klas bir kurtarış gerçekleştirdi. Fenerbahçe taraftları, yıldız kalecinin performansından övgüyle bahsetti.

LETONYA MAÇINDA DA KRİTİK KURTARIŞLAR
Hırvatistan, Letonya'yı 5-0 mağlup ederken Dominik Livakovic performansıyla öne çıkan isimlerden olmuştu. İlk yarıda karşı karşıya bir pozisyonda yüzde yüzlük bir golü çıkaran deneyimli file bekçisi, ikinci yarıda da önemli kurtarışlar yaparak kalesini gole tamamen kapadı ve performansıyla ülkesinde övgü topladı.

Hırvatistanda Livakovic göz doldurdu İşte Türkiyenin puan durumu

YILIN KALECİSİNE ADAY GÖSTERİLDİ
Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'nin yeni file bekçisi, Ballon d’Or’da yılın en iyi kalecisine verilen Yashin Ödülü'ne aday gösterildi. Hırvat kalecinin yanı sıra aday gösterilen diğer isimle şu şekilde: Ederson, Emiliano Martinez, Courtois, Mike Maignan, Andre Onana, Ramsdale, Brice Samba, Ter Stegen, Yassine Bounou. Ballon d’Or ödül töreni, 30 Ekim’de Paris’te gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı



MİLLİLER BERABERE KALMIŞTI
A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri'nde Eskişehir'de Ermenistan'ı konuk etmiş ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı. Türkiye, Ermenistan ile berabere kalınca 5 maç sonunda puanını 10'a yükseltmişti. Hırvatistan bu son galibiyetle birlikte Hırvatistan puanını 10'a yükselterek Türkiye ile puanını maç eksiğiyle eşitledi. Ermenistan ile 7 puanda kaldı.

EURO 2024 ELEMELERİ D GRUBU PUAN DURUMU
1. Hırvatistan / 10 puan (1 maç eksik)
2.Türkiye / 10 puan
3. Ermenistan / 7 puan
4. Galler / 7 Puan
5.Letonya 0 Puan

TÜRKİYE'NİN BULUNDUĞU D GRUBUNDA FİKSTÜR

12 Ekim | Hırvatistan-Türkiye
11 Eylül | Ermenistan-Hırvatistan
11 Eylül | Letonya-Galler