Fenerbahçe İsmail Kartal'dan liderlik mesajı: Şu anda zirvede olmak önemli değil

İsmail Kartal'dan liderlik mesajı: Şu anda zirvede olmak önemli değil

20.02.2024 - 10:07 | Son Güncellenme:

İsmail Kartal’ın, Rize dönüşünde öğrencilerine bir konuşma yaptığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, dikkat çeken ifadeler kullandı.

İsmail Kartaldan liderlik mesajı: Şu anda zirvede olmak önemli değil

Fenerbahçe, Rizespor deplasmanında sezonun en zorlu maçlarından birine çıktı. Sarı-Lacivertliler, 3-1 kazanarak çok kritik 3 puanı cebine koymayı bildi. Teknik direktör İsmail Kartal’ın İstanbul’a dönüş yolunda öğrencilerine bir konuşma yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı

'ZİRVEDE OLMAK ÖNEMLİ DEĞİL'

Galatasaray o sırada Ankaragücü karşılaşmasını oynamadığı için Sarı-Lacivertliler maç fazlasıyla zirveye çıkmıştı. Tecrübeli teknik adamın, oyuncularına, “Ligde hâlâ uzun bir maraton bizi bekliyor. Daha oynanacak 12 maç var. Köprünün altından çok sular akacak. Şu anda zirvede olmak önemli değil. Sezon bittiğinde zirvede olmak önemli. Bu nedenle liderlik olayına takılmadan önümüze bakmaya devam edelim” dediği kaydedildi.

İsmail Kartaldan liderlik mesajı: Şu anda zirvede olmak önemli değil

‘SİZİNLE GURUR DUYUYORUM’

İsmail Kartal’ın, her sezon olduğu gibi yine ligin ikinci devresinin daha zorlu geçeceğine vurgu yaparak, “Her rakibin kendine göre hedefleri oluyor ve bunun için mücadele ediyor. Biz de tüm kupalara talibiz. Güçlü bir takımız, önemli bir galibiyet aldık ve bütünleştik. Rizespor karşısında, şartlar ne olursa olsun sonuna kadar mücadele edip, her zorluğun üstesinden gelebileceğimizi gösterdik. Bunun için hepinizle gurur duyuyorum. Aynı şekilde kayıpsız olarak yolumuza devam edelim” ifadeleriyle konuşmasını noktaladığı belirtildi.

Haberin Devamı

MERT HAKAN FORMAYA YAKIN

Başarılı oyuncu, orta sahadaki kalabalık rotasyon nedeniyle ara transfer döneminde ayrılığın eşiğine kadar gelmişti. Mert Hakan takımda kaldı, zorlu Rizespor maçındaki geri dönüşün mimarlarından biri oldu. 29 yaşındaki futbolcu, 6 ikili mücadelenin 5’ini kazandı, 2 şut pası verip 1 asist yaptı. Mert Hakan Yandaş, istatistiklerinin yanı sıra saha içinde arkadaşlarını da ateşleyen mücadeleci yapısıyla ilk 11 için artık ciddi bir aday olduğunu gösterdi.

İsmail Kartaldan liderlik mesajı: Şu anda zirvede olmak önemli değil

FERDİ’YE SAĞ TARAF YARAMADI

İsmail Kartal, Rize deplasmanında Ferdi Kadıoğlu’nu sağ beke çekerek solda Oosterwolde’ye forma vermişti. Ancak bu değişim Ferdi’ye pek yaramadı. Milli yıldız özellikle hücum anlamında etkisiz kaldı. Ferdi, 29 pas denemesinin 17’sinde hata yaparak bu anlamda en kötü maçlarından birini oynadı. 24 yaşındaki oyuncu savunmada ise görevlerini yerine getirdi, 8 ikili mücadelenin 6’sını kazandı, 3 top kapıp, 7 atak uzaklaştırdı.