Dünyadan Futbol James Rodriguez rest çekti! Sözleşme feshi iddiası

James Rodriguez rest çekti! Sözleşme feshi iddiası

07.02.2024 - 19:48 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği iddia edilen James Rodriguez'in Sao Paulo'dan ayrılmak için harekete geçtiği öne sürüldü. Brezilyalı yıldızın sözleşme feshini gündemine aldığı öğrenildi.

James Rodriguez rest çekti Sözleşme feshi iddiası

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan James Rodriguez'in dikkat çeken bir karara imza attığı aktarıldı. Globo'nun haberine göre; James Rodriguez, Sao Paulo'dan ayrılık kararı aldı.

Haberin Devamı

Brezilyalı futbolcunun sözleşmesini feshetmek için harekete geçtiği belirtildi. James Rodriguez'in alacakları nedeniyle sözleşmesini feshetmek istediği aktarıldı. Sao Paulo yönetiminin James Rodriguez'i fiziksel olarak yeterli bulmadığı için bu kararı değerlendirebileceği vurgulandı.

James Rodriguez'in Sao Paulo'nun son oynadığı müsabakada kadroda yer almadığı hatırlatıldı.

James Rodriguez rest çekti Sözleşme feshi iddiası

James Rodrgiuez bu sezon Sao Paulo'da 14 maçta forma şansı buldu. Tecrübeli on numara bu süreçte 1 gol sevinci yaşadı. Kolombiyalı yıldız aynı süreçte 3 asist üretti.

32 yaşındaki on numaranın Sao Paulo ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. James Rodriguez'in güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Envigado altyapısında futbola başlayan James Rodriguez daha sonra Banfield, Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih, Everton, Al Rayyan ve Olimpiakos'ta oynadı. 32 yaşındaki futbolcu için toplam 148 milyon 630 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Haberin Devamı

James Rodriguez, Kolombiya Milli Takımı'nda 96 karşılaşmada şans buldu. Yıldız futbolcu bu süreçte rakip fileleri 27 kez havalandırdı.

Yazarlar