Fenerbahçe Jorge Jesus'un prensine talip çıktı! Transfer için dev bonservis talebi

Jorge Jesus'un prensine talip çıktı! Transfer için dev bonservis talebi

28.12.2022 - 19:40 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de maç fazlasıyla yeniden liderlik koltuğunu devraldı. Sarı-lacivertliler, Hatayspor'u farklı devirerek taraftarının önünde gövde gösterisi yaptı. İtalya basınına göre; Süper Lig devinin yıldızına Avrupa devi talip oldu. Fenerbahçe'nin genç yıldız için belirlediği bonservis bedeli ortaya çıktı.

Jorge Jesusun prensine talip çıktı Transfer için dev bonservis talebi

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde bu seozn etkili bir performans sergileyen Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin genç yıldızına Avrupa devinin talip olduğu iddia edildi. İtalyan basınında yer alan haberde; Fenerbahçe'nin genç oyuncu için belirlediği dev bonservis bedeli de yazıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe bu sezon Spor Toto Süper Lig'de attığı gollerle dikkatleri üzerine çekti. Sarı-lacivertliler bu sezon ligde oynadığı maçlarda rakip fileleri 40 kez havalandırma başarısı gösterdi. Sarı-lacivertliler maç başına 2,66 gol ortalaması yakaladı. Fenerbahçe bu performansıyla Avrupa'da en yüksek maç başına gol ortalamasına sahip 4'üncü takım oldu.

SAMET AKAYDIN GÜNDEMDE

Türkiye'de kış transfer ve tescil döneminin açılmasına sayılı günler kala sarı-lacivertlilerde transfer çalışmaları hız kazandı. Fenerbahçe'nin bu doğrultuda Adana Demirspor forması giyen Samet Akaydın'ı kadrosuna katmaya hazırlandığı belirtildi. Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasında yapılan görüşmelerde büyük yol alındığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin transfer etmek istediği Samet Akaydın'ı ikna ettiği yazıldı. Samet Akaydın'ın Fenerbahçe'de forma giymeye sıcak baktığı belirtildi.

Jorge Jesusun prensine talip çıktı Transfer için dev bonservis talebi

4 YILDIZIN SÖZLEŞMESİ BİTECEK

Fenerbahçe'de kurmayların iç transfer çalışmalarına da başladığı kaydedildi. Sarı-lacivertlilerde Altay Bayındır, Miha Zajc, Enner Valencia ve Mauricio Lemos'un sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'un raporuna göre bu isimler konusunda harekete geçeceği aktarıldı. Mauricio Lemos'un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin sezon başında kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Ezgjan Alioski, Bruma, Gustavo Henrique ve İrfan Can Eğribayat'ın da kiralık sözleşmeleri sezon sonunda bitecek. Gustavo Henrique, İrfan Can Eğribayat ve Bruma'nın sözleşmelerinde satın alma opsiyonu maddesi bulunuyor.

FERDİ'YE AVRUPA'DAN DEV TALİP

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu'na Avrupa'dan talip çıktı. Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus'un hem dörtlü hem de üçlü savunma tercihlerinde elini rahatlatan genç oyuncuya İtalya devinin ilgisinin bulunduğu kaydedildi.

Ferdi Kadıoğlu bu sezon Fenerbahçe formasıyla 23 müsabakada oynama fırsatı yakaladı. Genç oyuncu bu maçlarda takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi. Ferdi Kadıoğlu, Jorge Jesus'un görev verdiği sağ bek, sol bek, sol kanat, sağ kanat ve merkez orta saha pozisyonlarında sahaya çıktı. Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 23 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Jorge Jesusun prensine talip çıktı Transfer için dev bonservis talebi

MİLAN PEŞİNE DÜŞTÜ

Tuttosport'ta yer alan habere göre; Serie A devi Milan'ın scout ekibi Fenerbahçe'de başarılı bir grafik çizen Ferdi Kadıoğlu'nu yakın takibe aldı. Scout ekibini listesinde Salzburg forması giyen Nicolas Seiwald ve Maurits Kjaergaard'ın da olduğu kaydedildi.

Tuttosport'un haberinde; Milan'ın bu isimler için kısa süre içerisinde harekete geçeceği belirtildi. Fenerbahçe'nin genç yıldızı için 15 milyon euro civarında bir bonservis bedeli belirlediği kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı gösterdiği performansla A Milli Futbol Takımı'na kadar yükseldi.

Yazarlar