Kasımpaşa Kemal Özdeş: Takımım ve camiam buradan çıkacak güçte!

Kemal Özdeş: Takımım ve camiam buradan çıkacak güçte!

25.11.2023 - 19:27 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 13'üncü haftasında Konyaspor deplasmanından 2-0 mağlup ayrılan Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal Özdeş açıklamalarda bulundu.

Kemal Özdeş: Takımım ve camiam buradan çıkacak güçte

Konyaspor deplasmanında 2-0'lık skorla mağlup olan Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal Özdeş konuştu. Takımının yanlış oyunla maçı kaybettiğini söyleyen Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Konyaspor bugün bizden daha istekli, daha coşkulu, en önemlisi de bizden daha doğru bir oyun sergiledi. Baktığımızda iki milli aradan dönüşte kazanarak çıktık, iyi oyunlarla çıktık. Bunu bugün burada gerçekleştirmek istedik. Çünkü rakibimizin son haftalarda aldığı kötü sonuçlar vardı. Ancak oyuna iyi başlayan Konyaspor oldu. Sahaya kalesinden başlayarak daha doğru yerleşen Konyaspor oldu. Oyuncuların defansif olarak planın dışına çıktıklarında da mesafemiz uzadı, alanlarımız genişledi ve bu kez kaybettiğimiz her top sonrası geri dönmek zorunda kaldık. Çok pozisyon verdik mi? ilk yarı çok net gol pozisyonu vermedik. Biz kendi oyunumuzda belki bugünkü maçlara kadar en etkisiz ofansif oyunumuzu oynadık. Devre arası bunları düzeltme çabasıyla doğru bir plan tanımlamaya çalıştım. ikinci yarının ilk 15 dakikalık bölümünde biraz daha topa sahip olup rakip yarı alana yerleşmeye çalıştık. Bu kez de rakibimiz doğru savunma yaptı, daha agresif savunma yaptı. Yine çok üretken olamadık. Maçın kırılma anı ise rakibin bizden önce oyuncu değişikliği yapmasıydı. Biz tam oyuncu değişikliği yapacakken bir yerleşimden dolayı 1-0 geri düştük. Sonra ofansif hamlelerle oyuna ortak olmaya çalıştık. Bugün yağmur iki takım oyuncularını etkiledi ama bizi çok daha fazla yordu. Çünkü yanlış oynayan benim takımımdı. Sonra bir çıkışta ikinci golü yedikten sonra artık çözümlerimiz bireysel çözüme düştü. Türkiye liginde bu tarz oyunlarla çok fazla puan ve maç kazanamazsınız. Bugün biz bu zaafı yaşadık. Rakibimizi kutluyorum. Şimdi önümüzde bir Gaziantep FK maçı var. O maça hazırlanacağız. Başımızı kaldırıp takım oyunuyla etkili olduğumuz oyunlara geri dönmeye çalışacağız. Takımım ve camiam buradan çıkacak güçte."

Haberin Devamı