Galatasaray Martin Linnes'ten Galatasaray itirafı! 'Her maçını televizyonda izliyorum'

Martin Linnes'ten Galatasaray itirafı! 'Her maçını televizyonda izliyorum'

16.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Molde'nin sarı-kırmızılılar ile eşleşmesini sağlayan golü atan Martin Linnes, ülkesinde kahraman ilan edildi. Norveçli futbolcu eski takımı Galatasaray ile ilgili flaş bir itirafta bulundu.

Martin Linnesten Galatasaray itirafı Her maçını televizyonda izliyorum

Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Klaksvik'e deplasmanda 2-1 yenilen Molde, evindeki maçı 2-0 kazanarak turu geçen taraf oldu ve play-off turunda Galatasaray ile eşleşti. Attığı golle Molde'yi Galatasaray'ın rakibi yapan Martin Linnes, ülkede kahraman ilan edildi.

Haberin Devamı

'LİNNES, MOLDE'Yİ CENNETE GÖNDERDİ'

Norveç basınındaki haberlerin başlıklarına eski Galatasaraylı futbolcunun performansı yansıdı, 'Linnes, Molde'yi cennete gönderdi', 'Martin Linnes, dramatik maçın ardından kahraman oldu', 'Martin Linnes Klaksvik'e karşı, Molde'yi kurtardı', 'Linnes Molde'yi play-off'lara gönderdi' ifadeleri kullanıldı.

Martin Linnesten Galatasaray itirafı Her maçını televizyonda izliyorum

TELEVİZYONDA GALATASARAY'I KONUŞTU

Karşılaşmanın ardından VG+ Sport kanalına açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu sıradaki rakiplerinin, kendisinin eski takımı olmasını değerlendirdi. Sarı-kırmızılılardan iki yıl önce ayrılan Martin Linnes, buna karşın Cim Bom'u çok yakından takip etmeye devam ettiğini belirterek flaş bir itirafta bulundu. 

'G.SARAY'IN HER MAÇINI HÂLÂ İZLİYORUM'

Haberin Devamı

Martin Linnes şöyle konuştu: "Klaksvik'e de saygı duyuyorum, işimizi zorlaştırdılar. Son vuruşun filelerle buluştuğunu görmek güzeldi, kendimi özel hissediyorum. Hâlâ Galatasaray'ın her maçını televizyonda izliyorum. Teknik direktör Okan Buruk'u Türkiye'de top koşturduğum zamandan biliyorum."

Martin Linnesten Galatasaray itirafı Her maçını televizyonda izliyorum

Yazarlar