Galatasaray Mauro Icardi: Galatasaray'da tam anlamıyla kendimi buldum!

Mauro Icardi: Galatasaray'da tam anlamıyla kendimi buldum!

26.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Mauro Icardi “Kulübün tüm çalışanlarıyla büyük bir takımın parçasıyız. Galatasaray’da tam anlamıyla kendimi buldum ve burada çok mutluyum. Sahadaki görüntüm de zaten bunu belli ediyordur” dedi.

Mauro Icardi: Galatasarayda tam anlamıyla kendimi buldum

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, sarı-kırmızılılarda çok mutlu olduğunu dile getirdi. Molde galibiyetinde gol ve asistiyle öne çıkan Arjantinli futbolcu, karşılaşmayı İtalya’da canlı yayınlayan Amazon Prime Video kanalına, karşılaşmanın ardından Aker Stadı’ndaki mixed zone alanında bir röportaj verdi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılara kiralık sezonunun ardından bonservisiyle gelmekten duy-duğu memnuniyeti dile getiren oyuncu “Paris Saint Germain’de ilk başlarda işler yolundaydı ancak sonradan biraz zorlu bir sürecin içerisine girdim. Galatasaray’da ise hem geçen sezon hem de bu sezon tam anlamıyla kendimi buldum. Sahadaki görüntüm de zaten bunu belli ediyordur” dedi.



Icardi şöyle devam etti: “Kulübün tüm çalışanlarıyla, futbolcu arkadaşlarımla çok büyük bir takımın parçasıyız. Açıkçası tüm ekiple birlikte kendimi oldukça iyi hissediyorum. Ben de böyle bir ortamda bulunduğum için son derece mutluyum. Inter’de de elimden geleni yaptım ve iyi işlerin altına imza attım. Kaptanlık pazubandını koluma taktım, goller attım ve iyi bir performans sergiledim ama şimdi Galatasaray’da çok mutluyum.”

Haberin Devamı



Norveç’te elde edilen galibiyetin hiç de kolay olmadığını, bunun önemli bir sebebinin maçın oynandığı saha koşulları olduğunu belirten Icardi, “Molde galibiyetini sentetik zemin gibi hiç alışık olmadığımız, bizim için oynaması zor bir sahada elde ettik. Bu sahada top çok daha hızlı gidiyor ve tempoyu ayarlamakta zorlanıyorsunuz. Buna rağmen kazanmış olmamız karşılaşmanın olumlu yanı. 200. kariyer golümü atmış olmak da sevindirici. Şimdi gruplara kalmak için ikinci maçı da kazanacağız” diye konuştu.