Dünyadan Futbol Miralem Pjanic'ten Cristiano Ronaldo'ya destek! 'Kolay değil'

Miralem Pjanic'ten Cristiano Ronaldo'ya destek! 'Kolay değil'

13.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Miralem Pjanic, Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a transferini değerlendirdi. İtalyan basınına konuşan Bosnalı oyuncu, Portekizli yıldıza destek verdi.

Miralem Pjanicten Cristiano Ronaldoya destek Kolay değil

Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a transferi futbol dünyasında şok etkisi yarattı. Portekizli oyuncunun transferi futbol kamuoyunu ikiye böldü. Eski takım arkadaşlarından bazıları Cristiano Ronaldo'ya destek verirken, bazıları sert bir dil kullandı. 37 yaşındaki yıldızın Al Nassr'a transferini değerlendiren son isim Miralem Pjanic oldu.

Haberin Devamı

Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Sharjah'ta forma giyen 32 yaşındaki oyuncu, Tuttosport'a konuştu. Barcelona'dan sezon başında Sharjah'a imza atan Bosna Hersekli orta saha, Cristiano Ronaldo'nun transferine dair çarpıcı ifadeler kullandı.

RONALDO'YA İNANILMAZ SÖZLEŞME

37 yaşındaki futbolcunun yıllık 200 milyon euro kazanacağı iddia edildi. Bu sözleşme ile Ronaldo, en yüksek maaş alan sporcu oldu. Suudi ekibinin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Tarih yazılıyor. Bu, kulübümüze daha da büyük başarılar elde etmek için ilham vermekle kalmayıp, ligimize, milletimize ve gelecek nesillere, erkek ve kız çocuklarına kendilerinin en iyi versiyonu olmaları için ilham verecek bir imza. Yeni evine hoş geldin Ronaldo” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Miralem Pjanicten Cristiano Ronaldoya destek Kolay değil

PJANIC'TEN RONALDO'YA DESTEK

Miralem Pjanic, Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a transferini değerlendirdi. Tuttosport'a konuşan tecrübeli orta saha, "Çok iddialı bir kulüp. Orta Doğu, futbolun geleceği olacak Sunacak çok şeyi olan ülkeler var, ancak potansiyelleri henüz gerçekleşmedi. Elbette futbol burada da gelişecek. Bu yüzden Ronaldo'nun kararına şaşırmadım. Arabistan'da futbol sanıldığı kadar kolay değil. Ronaldo'nun ülkede sporun gelişmesine katkı sağlayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Miralem Pjanicten Cristiano Ronaldoya destek Kolay değil

SHARJAH'A BEDELSİZ GİTTİ

Schifflange altyapısında futbola başlayan Miralem Pjanic daha sonra Metz, Olimpik Lyon, Roma, Juventus, Barcelona ve Beşiktaş formaları giydi. Bosna Hersekli oyuncunun Sharjah ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor.

Miralem Pjanic bu sezon Sharjah formasıyla 12 müsabakada süre aldı. Bosna Hersekli orta saha bu süreçte rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Miralem Pjanic takım arkadaşlarına da 3 gol pası verdi.