Galatasaray Ne pahasına olursa olsun Galatasaray'ı istiyor! Aurier imzaya çok yakın

Ne pahasına olursa olsun Galatasaray'ı istiyor! Aurier imzaya çok yakın

02.02.2024 - 13:52 | Son Güncellenme:

Boey'in takımdan ayrılışı sonrası acil olarak sağ bek takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da Serge Aurier transferinde düğüm çözülmek üzere. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano son durumu aktardı.

Ne pahasına olursa olsun Galatasarayı istiyor Aurier imzaya çok yakın

Sağ bekte büyük bir arayış içerisinde olan Galatasaray, listenin ilk sırasına Assignon’u yazmıştı. Ancak futbolcunun sarı-kırmızılılara gelmeyi kabul etmemesi üzerine rota Aurier'e çevrilmişti. Transferde görüşmelerinde çıkmaza girildiği iddia edilirken İtalyan gazeteci Fabrizio Romano son durumu aktardı.

Haberin Devamı

GÜNDEME AURIER GELDİ
Rennes ile Assignon için temasta olan, ancak futbolcunun Premier Lig ekiplerinin ilgisi nedeniyle ikna edemeyen sarı-kırmızılılar, daha düşük maliyetli bir isimde karar kıldı. Doğrudan katkı verecek bir ismi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Fildişili futbolcu Serge Aurier'i gündemine aldı.

TRANSFER BOZULMUŞTU
Tecrübeli oyuncu ve kulübü Nottingham Forest ile transfer için masaya oturuldu. Aslan, oyuncuyu ikna etmesine rağmen oyuncunun kulübüyle sorun yaşadı. Nottingham Forest ile Galatasaray'ın ödeme şartlarında anlaşma sağlayamaması sonrası transfer bozuldu.

Ne pahasına olursa olsun Galatasarayı istiyor Aurier imzaya çok yakın

ANLAŞMA ÇOK YAKIN, NE OLURSA OLSUN GALATASARAY'I İSTİYOR
İtalyan gazeteci Fabrizio Romano son durumu şöyle aktardı: "Serge Aurier'in Galatasaray'a transferi artık çok yakın! Aurier ne pahasına olursa olsun Galatasaray'ı istiyor ve iki kulüp şu anda nihai anlaşmaya varmanın eşiğindeler."

Haberin Devamı

DROGBA İKNA ETTİ
Sarı-kırmızılıların bu transferinde eski yıldızları Didier Drogba’nın etkisi büyük oldu. Drogba’nın, vatandaşı olan Aurier’i telefonla arayarak, “Galatasaray’ın teklifini hiç düşünmeden kabul et” dediği öğrenildi.

UEFA'YA BİLDİRİLECEK
Galatasaray, Fildişi Sahilli futbolcunun ismini bugün UEFA’ya bildireceği yeni listeye de ekleyecek. Sarı-kırmızılıların bu liste için üç futbolcu değiştirme hakkı bulunuyor. Aurier aynı zamanda Ndombele ile Tottenham’dan takım arkadaşı...

Sakatlığı nedeniyle 6 maç kaçıran futbolcu, iyileşmesinin ardından oynanan Brentford ve Arsenal karşılaşmalarında kadroya alınmadı.