Trabzonspor Nenad Bjelica, Bruno Petkovic için kendini yaktı!

Nenad Bjelica, Bruno Petkovic için kendini yaktı!

15.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililerin eski Teknik Direktörü Bjelica’nın, bu sezonun golcüsü Onuachu’nun bonservisinin alınmasına karşı çıktığı, sezon sonunda Bruno Petkovic’i ikna edebileceğini ilettiği öğrenildi.

Nenad Bjelica, Bruno Petkovic için kendini yaktı

Trabzonspor, bu sezon Paul Onuachu’nun büyüleyici performansıyla gurur duyarken, ilginç bir iddia ortaya atıldı. Bordo-mavili yönetimin, Nijeryalı futbolcunun bonservisi konusunda, İngiliz ekiplerinden Southampton ile anlaştığı, ancak dönemin hocası Nenad Bjelica’nın, “Kiralık gelsin” telkininde bulunduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Bordo-mavililer, Paul Onuachu için İngiliz kulübüyle el sıkıştı. Bruno Petkovic takıntısı olan o zamanki Teknik Direktör Bjelica, Nijeryalı golcünün alınmasına karşı çıktı. Hırvat teknik adamın, “Kiralık olarak gelsin. Ben gelecek sezon için Bruno’yu (Petkovic) ikna ederim” dediği ifade edildi.

Bu gelişmenin ardından da Onuachu bonservisi ile değil de kiralık olarak kadroya katıldı. 5 milyon euro karşısında el sıkışılan golcünün şu anda piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösteriliyor.

KRAMPONU HEDİYE

Öte yandan Paul Onuachu’dan Trabzonsporlu taraftarlara özel bir hediye geldi. Kulübün Resmi Fan Token Partneri Socios.com uygulaması üzerinden armağan edilecek Nijeryalı futbolcunun imzalı kramponu, bordo-mavili Fan Token sahibi şanslı bir taraftarın olacak.

Haberin Devamı

Yazarlar