Fransa Ligue 1 Neymar için harekete geçtiler! İşte yıldız futbolcuyu isteyen takımlar

Neymar için harekete geçtiler! İşte yıldız futbolcuyu isteyen takımlar

10.08.2023 - 18:40 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain'de kriz devam ediyor. Fransa temsilcisinde Mbappe belirsizliği devam ederken, diğer yandan da Neymar'ın geleceği merak konusu oldu. Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Brezilyalı futbolcuya talip olan takımları açıkladı.

Neymar için harekete geçtiler İşte yıldız futbolcuyu isteyen takımlar

Fransa Lig 1 ekiplerinden PSG, gelecek sezon kadroda düşünülmeyen futbolcular ile yolları ayırmak için çalışmalarına devam ediyor. Fransız devinden ayrılmaya hazırlanan Neymar'a talip olan takımları ünlü gazeteci duyurdu. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

MBAPPE KADRO DIŞI

PSG, Kylian Mbappe'yi Temmuz ayında satışa çıkardı. Kadro dışı bırakılan 24 yaşındaki oyuncu, Paris ekibinin sezon öncesi kamp kadrosundan çıkarıldı ve takımdan ayrı çalışma yaptı. RMC Sport'un haberine göre, Kylian Mbappe kulüpte takımdan ayrı çalışmalarına devam edecek. L'Equipe'in haberine göre ise 24 yaşındaki yıldız, PSG ile yaşadığı sözleşme krizi nedeniyle Ligue 1'in açılış haftasını kaçıracak. Kylian Mbappe'nin Lorient maçında kadroda olması beklenmiyor.

Neymar için harekete geçtiler İşte yıldız futbolcuyu isteyen takımlar

NEYMAR'IN SEZON PERFORMANSI

31 yaşındaki oyuncunun Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Neymar'ın güncel piyasa değeri 60 milyon euro. Brezilyalı futbolcu geride kalan sezonda 29 resmi maçta forma şansı buldu. Neymar bu müsabakalarda 18 gol attı ve 17 asist üretti.

Haberin Devamı

Neymar için harekete geçtiler İşte yıldız futbolcuyu isteyen takımlar

AYRILIK KARARI

L'Equipe'in haberine göre; PSG'nin Brezilyalı golcüsü Neymar, Pazar günü Fransız devinin yönetimine bu yaz başkent kulübünden ayrılmak istediğini bildirdi. Brezilyalı süperstar hakkında uzun bir süredir transfer spekülasyonları yapılıyordu.

İŞTE TALİP ÇIKAN TAKIMLAR

Paris Saint-Germain'de gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Neymar'ın talipleri ortaya çıktı. Fabrizio Romano'nun haberine göre, Al Hilal ve MLS'ten bazı takımların Brezilyalı futbolcu için teklifte bulunduğu belirtildi.

Neymar'ın transferi için adı geçen bir başka ekip Barcelona'nın ise 31 yaşındaki futbolcu için karar vermesinin gerektiği vurgulandı.

Neymar için harekete geçtiler İşte yıldız futbolcuyu isteyen takımlar

Yazarlar