Fransa Ligue 1 Neymar'dan şoke eden karar! Suudi Arabistan ihtimali

Neymar'dan şoke eden karar! Suudi Arabistan ihtimali

07.08.2023 - 19:56 | Son Güncellenme:

Lionel Messi ile yollarını ayıran, Kylian Mbappe konusunda büyük bir krize giren Paris Saint Germain'de şimdi de Neymar'dan şoke eden bir karar geldi.

Neymardan şoke eden karar Suudi Arabistan ihtimali

Fransa Ligue 1 devi Paris Saint Germain'de son dönemde yaşanan olaylar bir türlü durulmadı. Lionel Messi'yle vedalaşan Fransız ekibinde, Kylian Mbappe de takımdan ayrılmak için geri sayıma geçti.

Haberin Devamı

Paris Saint Germain'in bonservisinden para kazanmak istediği Fransız yıldızın, Real Madrid'le anlaşma sağladığı iddia edildi. Ligue 1 devinde Neymar'ın da takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü.

L'Equipe'te yer alan habere göre; Neymar'ın transfer dönemi bitmeden takımdan ayrılmak istediği kaydedildi. Brezilyalı yıldızın bu kararını yönetime ilettiği vurgulandı.

Neymardan şoke eden karar Suudi Arabistan ihtimali

31 yaşındaki oyuncunun ilk hedefinin Barcelona'ya geri dönmek olduğu aktarıldı. Barcelona ve Avrupa ekiplerinin Neymar'ın maaş talebini karşılamakta zorlanabileceği bu yüzden yıldız oyuncu için Suudi Arabistan ihtimalinin de bulunduğu belirtildi.

Paris Saint Germain'le sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Neymar, Fransız devinde toplamda 173 maça çıktı. Neymar bu müsabakalarda 118 kez rakip fileleri havalandırdı. Sambacı futbolcu aynı süreçte 77 asist üretti.

Haberin Devamı

Santos altyapısında yetişen Neymar, 2013-2014 sezonu başında 88 milyon euro karşılığında Barcelona'ya imza atmıştı. Paris Saint Germain ise Neymar'ın bonservisi için Barcelona'ya 2017-2018 sezonu başında tam 222 milyon euro ödedi. Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 60 milyon euro.

Brezilya Milli Takımı'nda 124 maçta şans bulan Neymar, 77 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi.