İngiltere Premier Lig Nicolo Zaniolo: Kalitemi göstermek istiyorum

Nicolo Zaniolo: Kalitemi göstermek istiyorum

19.08.2023 - 03:20 | Son Güncellenme:

Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Galatasaray'dan Nicolo Zaniolo'yu zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı. İtalyan futbolcu, Ada temsilcisine imza attıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Nicolo Zaniolo: Kalitemi göstermek istiyorum

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, Premier Lig ekiplerinden Aston Villa ile anlaşma sağladı. Nicolo Zaniolo, Ada ekibiyle sözleşme imzaladıktan sonra kulüp televizyonuna konuştu.

Haberin Devamı

Monchi'nin telefonu sonrası sabırsızlandığını belirten Nicolo Zaniolo, "Burada olduğum için çok mutluyum. Monchi, beni aradığında, burada olmak ve bu harika kulüp için bu formayla sahaya çıkmak için sabırsızlanıyordum" dedi.

Aston Villa'da kalitesini göstermek istediğini dile getiren 24 yaşındaki hücumcu, "Aston Villa, İngiltere ve Premier Lig'in en iyi takımlarından biri. Oynamak ve kalitemi göstermek istiyorum" açıklamasını yaptı.

Nicolo Zaniolo: Kalitemi göstermek istiyorum

Unai Emery'nin dünyanın en iyi teknik direktörleri arasında yer aldığını belirten Nicolo Zaniolo, "Unai Emery, dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri. Ve benim için bu, kalitemi göstermek için büyük bir fırsat" açıklamasını yaptı.

Nicolo Zaniolo son olarak şu mesajı verdi:

Haberin Devamı

"Premier Lig, dünyadaki en önemli şampiyona. Gençken bir gün Premier Lig'de oynayacağımı hayal ederdim. Şimdi buradayım ve oynamak için sabırsızlanıyorum."

Yazarlar