Galatasaray ÖZEL | Canlı yayında Icardi'yi açıkladı! İşte Galatasaray'ın masadaki teklifi

ÖZEL | Canlı yayında Icardi'yi açıkladı! İşte Galatasaray'ın masadaki teklifi

31.05.2023 - 16:39 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Ankaragücü'nü yenerek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gündem maddesi Icardi ve takımdan ayrılacak isimler. Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzar Dindar, Fenerbahçe derbisiyle ilgili kulis bilgilerini paylaşırken sarı-lacivertli golcü Valencia ile ilgili iddiada bulundu.

ÖZEL | Canlı yayında Icardiyi açıkladı İşte Galatasarayın masadaki teklifi

Süper Lig'de 23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'ın gündemini Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer canlı yayında Nergis Aşkın'a değerlendirdi.

Haberin Devamı

WANDA NARA'NIN ŞAMPİYONLUKTAKİ PAYI ÇOK YÜKSEK
1 milyon tane bilet olsa Fenerbahçe derbisine satılır şu anda. Wanda Nara'nın bu şampiyonlukta çok büyük payı var. Biraz fırtınalı bir ilişkisi olması falan yenge o işi iyi yönetti. O da şampiyonluk kutlamasına gelecek. Mertens'in ailesi de aynı şekilde.

'BENİ KİMSE GALATASARAY KADAR SEVMEDİ
Icardi ile ilgili bir sürü şey yazıldı. Adam hakikaten aşk adamı. Çok duygusal ve aidiyet duygusu yüksek. Bir cümlesi çok hoşuma gitti. "Beni kimse Galatasaray kadar sevmedi" cümlesini kullanıyor. Bir dünya starından beklenecek her şey var. Paraysa para, şöhret, yakışıklılık var. O adamın sevgiye ihtiyacı varmış. Galatasaray taraftarı çok zeki. Kimi sevip sevmeyeceklerini biliyorlar. Icardi'nin mahcup bakışlarındaki aidiyeti anladılar. Hocayı omzuna aldı, Ali Yiğit'i Ankara'da omzuna aldı.

Haberin Devamı

VALENCIA 75 TANE GOL DE ATSA ICARDI ETKİSİ YARATAMAZ
Valencia 30 gol attı ama 75 tane de atsa Icardi etkisini yaratamaz. Taraftara güven veren oyuncu olmak, keyif vermek çok başka. Icardi'nin golcülüğü bu ligin çok üstünde. Bu yaşta onu izleyebiliyoruz Türkiye'de. Ben Galatasaray tarihindeki en iyi golcü olduğunu düşünüyorum. Çok başka bir seviye görüyorum. Benzema'nın yerine Real Madrid'e gitse cuk oturur. Bu yaşta, prime döneminde Galatasaray'da forma giyiyor.

ÜMİT ÖZAT'A CEVAP: KARŞINA ICARDI'YI ALMAYACAKSIN
Nergis Aşkın'ın "Ümit Özat ile telefonda konuştum. Bu akşam yayında saçlarını boyatacağını söyledi." sözlerine Dindar şu sözlerle destekledi: Karşına Icardi ve Galatasaray'ı alırsan sonuçları ağır olur. Böyle bir iddiaya giriyorsan 'Acaba?' dersin. Icardi'yi karşına alamayacaksın. Fenerbahçe'de bir kırılma yaşanıyor. Galatasaray'ın kapısı herkese açık. Niye hep kaybeden tarafta olasın ki. Mahalle baskısı olmasa bu gerçekleşebilir aslında. Fenerbahçe alkışlayacak mı merak ediyorum ne olacağını. Z kuşağının bir pişmanlık yaşadığını gözlemliyorum.

ICARDI GALATASARAY'DAN AYRILMAYACAK
Icardi, Galatasaray'dan ayrılmayacak. Bunu Başkan Dursun Özbek'e Erden Timur'a Okan Buruk'a söyledi. Burada kalmaktan mutlu. Galatasaray'ın Avrupa'da devam edecek olması masada elini güçlendirecek unsur oldu. PSG - Galatasaray hattı güzel bir hat. Galatasaray bu hattan önümüzdeki günlerde başka isimlerle de teması olabilir. Ben 7-8 milyon euro bandında olacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

BU ŞAMPİYONLUK OKAN BURUK'A YAZAR
Okan Buruk içimizdeki Galatasaraylı gibi hareket ediyor. Galatasaray'a gelişinde ilk yazan benim Okan Buruk'u. Hep başarılı olmasını istiyorum. Sayılar, rakamlar ortada. Fenerbahçe'nin bu kadar olmaz olmaz parolasıyla başladığı, Beşiktaş'ın devreye girdiği bir şampiyonluk yarışında Okan Buruk bu gemiyi limana yanaştırdı. Bu başarı ona yazar. Icardı falan diyoruz da bu kadar insanı yönetmek kolay değil.

BOEY TAKIMDAN ÖNEMLİ BİR BONSERVİSLE AYRILACAK
Boey için devre arasında Sporting'den teklifler varken Erden Timur, 'Kal, şampiyon ol' diye ikna etti. Arsenal ve Brighton'ın teklifi var. Galatasaray 25 milyon Euro'nun altını kabul etmeyecek. Boey anormal bir parayla gidecek. Evet ayrılacak ama sonraki dönemde dönecektir.

Haberin Devamı

ZANIOLO İÇİN 30 MİLYON EUROLUK TEKLİF SÖZ KONUSU
Zaniolo için Totteham ve Bourmont'ın teklifleri var. Erden Timur'un Londra seyahatinde esas büyük plan Zaniolo'ydu. 30 milyon euro ödemeye hazır 2 Premier Lig takımı var. Galatasaray bu oyuncudan çok ciddi para kazanacak. Emre Taşdemir takımdan gider Berkan Kutlu kalır.

UĞURCAN ÇAKIR KONUSUNDA GELİŞMELER OLUR
"Trabzonspor, Mostafa Mohamed ile ilgileniyor. Bana göre Morutan da Trabzonspor'a faydalı olabilecek bir oyuncu. Oyuncu takasıyla Uğurcan istenebilir. Şimdilik bir gelişme yok ama bence olacak. Uğurcan Çakır konusunda gelişmeler olur.

EFE AKMAN, ARDA GÜLER'İ GEÇER
Efe Akman, Arda Güler'i geçer. Arda'yı beğeniyoruz tabi ama ondan daha yetenekli bir isim Galatasaray'da.

'ÇOK ÖZEL BİR ŞAMPİYONLUK'
Tarihi bir şampiyonluğa şahit olduk. Çok özel bir şampiyonluk Galatasaray için. Bende en ufak tereddüt yoktu. Galatasaray buraya getirirse bırakmaz.

Her iki kişiden biri artık Galatasaraylı olur çocuklardan. Bu başarıları sürekli gördüler. Onlar çok şanslı, bizden önceki dönemde taraftarlar şampiyonlukları beklemişti. 87-88 döneminde 14 yıllık şampiyonluk hasretine son vermişti.

Haberin Devamı

HİÇBİR GÜÇ FENERBAHÇE MAÇINDA KUPA KALDIRILMASINI ENGELLEYEMEZ
Akıl var mantık var. Şampiyonluğunu garantileyen takıma bir sonraki iç saha maçında kupası verilir. Hiçbir güç buna engel olamaz. Galatasaray o duyguyu da yaşayacak. Kadıköy'de aldık bir de burada alalım diye Nef Stadyumu versiyonunu yapacaklar. 88'de Galatasaray Avrupa'da ayrı final oynuyor. O kupayı da alacak.

HOLGORAM ŞOVU OLACAK İZLEYENLER 'VAAY BE' DİYECEK
Uzun yıllar unutamayacağımız gösteriler olacağını duydum. Görkemli bir kutlama olacak. Ekranda olanlar görsel hologramı yaşayacak belki stattakiler göremeyecek. İzleyenler 'Vaay be' diyecek. Bu stadın üstünde Aslan gezdirme hologramı haberi doğru. Bakalım nasıl yapacaklar.

KUTLAMA İŞİNİ PROFESYONELCE GERÇEKLEŞTİRİR
Icardi, Mertens'i getiren adamlar, Mecidiyeköy'deki binanın lansmanını profesyonel olarak yapanlar bu kutlama işini de üst seviyede gerçekleştirir. Erden Timur zaten iş hayatında başarılı. Bu işe el atar Erden Timur.

DURSUN ÖZBEK ÇOK BÜYÜK BİR BAŞKAN
Galatasaray'ın şampiyonluk hikayesi çok özel. Dursun Özbek çok mutlu bir başkan. Öyle bir takım bıraktı ki giderken o takım 2 sene daha şampiyon oldu. Geri geldi hemen şampiyon oldu. Çok büyük bir başkan. Galatasaray için enterasan bir dönem başlıyor. Alışagelmiş bir yönetici değil Erden bey. Kayıtlara geçsin, Erden Timur bir gün Galatasaray'ın başkanı olacak.