Galatasaray ÖZEL - Galatasaray'da Domenec Torrent'in sözleri ses getirdi! Terim'in kararı ve gerçek ortaya çıktı

ÖZEL - Galatasaray'da Domenec Torrent'in sözleri ses getirdi! Terim'in kararı ve gerçek ortaya çıktı

03.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Sivasspor yenilgisi bardağı taşırdı. Sarı-kırmızılı takımdaki geleceği merak konusu olan Domenec Torrent, mağlubiyet sonrasında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. İspanyol teknik adamın Sivasspor maçı sonrası açıklamalarının ardından Milliyet 'analiz' gerçeğini ortaya çıkardı. İşte detaylar...

ÖZEL - Galatasarayda Domenec Torrentin sözleri ses getirdi Terimin kararı ve gerçek ortaya çıktı

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray'da Fatih Terim'in ardından göreve getirilen Domenec Torrent'in performansı taraftarların tepkisini çekti. Sarı-kırmızılı takımın Sivasspor maçında yaşadığı mağlubiyetin ardından taraftarlar, yönetim ve Torrent'i istifaya davet etti. Galatasaray'da İspanyol çalıştırıcının maçın ardından yaptığı açıklamalar ise gündem oldu. Milliyet, Domenec Torrent'in 'analiz' çıkışının nedenine ulaştı. İşte ayrıntılar...

'KULÜBÜ BOŞ BULDUK'

ÖZEL - Galatasarayda Domenec Torrentin sözleri ses getirdi Terimin kararı ve gerçek ortaya çıktı

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Sivasspor müsabakası sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. İspanyol çalıştırıcı, basın toplantısında çarpıcı gerçeği açıkladı.

Domenec Torrent, Sivasspor müsabakasının ardından şu ifadeleri kullandı:

Kulübü nasıl bulduk, tamamen boş haldeydi. Analist yok, yangından mal kaçırır gibi... Bir anda üç tane maçımız oldu. Oyuncular, kulübün en büyük değerleri. Kulübü boş bulduk ve onlarla 1,5 ay boyunca elimizden geleni yaptık. Galatasaray'ın 20 yıl öncesini unutun, gerçeği yaşamalıyız. Kötü durum. 'Dur' demek gerekiyordu, bunu başardık. Son 1 aydır çalışmak çok zor. Kulüp durdu! Ne transfer var, ne kiralık oyuncu durumu. Her şey durdu. Her gün bu şekilde.

SÖZLERİ TARTIŞMA YARATTI, GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Haberin Devamı

ÖZEL - Galatasarayda Domenec Torrentin sözleri ses getirdi Terimin kararı ve gerçek ortaya çıktı

Galatasaray’da Demir Grup Sivas maçı sonrası Teknik Direktör Domenec Torrent’in açıklamaları ses getirdi. Torrent, “Kulübü nasıl bulduk, tamamen boş haldeydi. Analist yok, yangından mal kaçırır gibi...” diyerek tartışma yaratmıştı. 

ANALİSTÇİLER KOVULMUŞ

Milliyet, ‘analiz’ gerçeğini araştırdı. Burak Elmas ve ekibinin Fatih Terim’le yolları ayırdığı dönemde A Takım Bilgi İşlem Uzmanı Olgu Şimşek, Maç Analiz Sorumlusu Cihan Ünal’ın da işlerine son verildiği belirtildi. Bu isimlerin ayrılırken “İhtiyaç olması halinde her zaman yardıma hazırız” mesajını yetkililere verdiği ancak herhangi bir şekilde kendileriyle temas kurulmadığı  bildirildi.

'YÖNETİME SİTEM' İDDİASI 

ÖZEL - Galatasarayda Domenec Torrentin sözleri ses getirdi Terimin kararı ve gerçek ortaya çıktı

Göreve geldikten sonra oyunculara “8 haftadır sizleri izliyorum” diyen Torrent’in Demir Grup Sivas maçı sonrası açıklamaları ise büyük bir çelişki olarak yorumlandı. Diğer taraftan Katalan teknik adamın bu açıklamasıyla meslektaşına değil yönetime dokundurduğu iddia edildi.

'KURUMSAL HAFIZAYI SİLDİLER'

Torrent’in kendisine anlatılan Galatasaray ile karşılaştığı tablonun çeliştiğini ima ettiği belirtildi. Ayrıca camiada ise “Florya’da herkesin işine son verildi. Kurumsal hafızayı sildiler” yorumları yapıldı.

FATİH TERİM YANIT VERMEYECEK

ÖZEL - Galatasarayda Domenec Torrentin sözleri ses getirdi Terimin kararı ve gerçek ortaya çıktı

Önce Burak Elmas’ın “Galatasaray siyasetinde kendi iradesi olmasa da kullanılmaya çalışılan sayın Fatih Terim’edir, o da çıksın konuşsun” açıklaması, ardından da Torrent’in Demir Grup Sivasspor karşılaşması sonrası açıklamalarıyla beraber gözler Fatih Terim’e çevrilmişti. Fatih Terim’in polemiğe girmek istemediği ve herhangi bir yanıt vermeyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

SEÇİM 11 HAZİRAN'DA

Galatasaray’da başkanlık seçimi için yeni tarihin 11 Haziran olduğu belirtildi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulu toplantımızda alınan karar neticesinde, Kulübümüzün “OLAĞANÜSTÜ SEÇİM GENEL KURUL TOPLANTISI” 4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 11 Haziran 2022 günü aynı yer ve saatte yapılacaktır” denildi.

FC Bayern’de üst üste 10'uncu şampiyonluk

Yazarlar