Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'dan Leo Dubois için takas önerisi! İşte Başakşehir'in istediği ücret

ÖZEL | Galatasaray'dan Leo Dubois için takas önerisi! İşte Başakşehir'in istediği ücret

01.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sağ bek arayan Galatasaray yönetimi, sezon başında kiralık yolladığı Leo Dubois için görüşmelere başladı. Sarı-kırmızılı kulüp, Başakşehir'e tecrübeli oyuncuyu teklif etti. Turuncu-lacivertli ekibin istediği rakam belli oldu.

ÖZEL | Galatasaraydan Leo Dubois için takas önerisi İşte Başakşehirin istediği ücret

Sacha Boey’i 30 milyon euro rekor bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih’e gönderen Galatasaray’da transferdeki belirsizlik sürüyor. Cim-Bom, Fransız sağ bek Lorenz Assignon için Rennes’in istediği yüksek bonservisin yanı sıra Premier Lig ekiplerinin devreye girmesi üzerine rotayı Leo Dubois’e çevirdi. Sarı-kırmızılılar sezon başında kiralık gönderdiği Dubois için yeniden Başakşehir’in kapısını çaldı.

Haberin Devamı

Başakşehir’den Dubois’i isteyen Galatasaray, İstanbul ekibine Sergio Oliveira’yı teklif etti. Başakşehir’in 500 bin euro istediği ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Sarı-kırmızılılar bir taraftan da milli sağ bek Zeki Çelik için Roma ile pazarlıklarını sürdürüyor.

ZEKİ ÇELİK İÇİN 750 BİN EURO TEKLİF EDİLDİ

İtalyanlara 750 bin euro kiralama bedeli ile beraber sezon sonunda satın alma opsiyonu olarak 4 milyon euro teklif edildi. Roma’nın zorunlu satın alma opsiyonu ve 5.5 milyon bonservis istemesi sıkıntı yarattı.

Galatasaray’da sol bek arayışı da devam ediyor. Sarı-kırmızılılar; Lyon’la Nicolas Tagliafico, Brest’le Bradley Locko ve Glasgow Rangers ile de Rıdvan Yılmaz için pazarlıklarını sürdürüyor. Öte yandan hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdüren Cim-Bom bugün saat 12.00’de Samsun’a gidecek.

Haberin Devamı

"KEREM BİZİM GELECEĞİMİZ"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek GS Store’un Galataport’ta düzenlenen relansman gecesi öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Özbek, “Bugün Florya’daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Galatasaray için en iyisini yapmak üzere çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Özbek, Kerem Aktürkoğlu’na Gaziantep maçında yapılan protestoyla ilgili olarak da “Kerem Aktürkoğlu bizim kaptanımız. Bu tür hareketlerle oyuncumuzun performansını etkileyecek şeyler yapmamalı taraftarlarımız, rica ediyorum. Kerem bizim geleceğimiz, çok önemli oyuncularımızdan birisi” yorumunu yaptı.

Sacha Boey transferine değinen Özbek: “Bu transferde birçok ismin emeği var. Hepsine büyük teşekkür gönderiyorum. Bu satış, Galatasaray için önemliydi”diye konuştu.