Dünyadan Futbol Fatih Terim'e tanıdık rakipler! Panathinaikos'u bekleyen zorlu fikstür

Fatih Terim'e tanıdık rakipler! Panathinaikos'u bekleyen zorlu fikstür

27.12.2023 - 10:43 | Son Güncellenme:

Deneyimli teknik direktör, Panathinaikos'la 1.5 yıllığına el sıkışarak kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Zorlu bir maç trafiğine girecek 70 yaşındaki teknik adamın rakipleri ise Türk futbolseverlerinin aşina olduğu yüzler...

Fatih Terime tanıdık rakipler Panathinaikosu bekleyen zorlu fikstür

Türk futbolunun deneyimli teknik direktörü Fatih Terim, geçmişte yaşadığı İtalya kariyerinden sonra Yunanistan macerasına yelken açtı. Tecrübeli hocanın Panathinaikos'la 1.5 yıllığına anlaşması, Avrupa medyasında büyük ses getirdi. 10 Ocak 2022'de Galatasaray kariyerini noktalayan Terim, yaklaşık 2 yıl sonra bu kez Panathinaikos'u 13 yıldır hasretini çektiği şampiyonluğa ulaştırmaya çalıştıracak. 

Haberin Devamı

TERİM'İ BEKLEYEN ZORLU FİKSTÜR

Bugün Atina'ya giderek Panathinaikos'la ilk antrenmanına çıkacak Fatih Terim'i zorlu fikstür bekliyor. Yunanistan Süper Lig'inde 3 Ocak'ta Giannina'yı konuk edecek olan Panathinaikos, 7 Ocak tarihinde Panaitolikos'u ağırlayacak. Panathinaikos, Yunanistan Kupası'nda Olympiakos ile 10 Ocak'ta karşı karşıya gelecek. Rövanş maçı ise 17 Ocak'ta oynanacak.

Fatih Terime tanıdık rakipler Panathinaikosu bekleyen zorlu fikstür

Olympiakos ile 10 Ocak'ta oynanacak Yunanistan Kupası'nın ardından 14 Ocak'ta ligde deplasmanda AEK'ya konuk olacak Panathinaikos, 20 Ocak'ta ise PAOK deplasmanına çıkacak. Panathinaikos 27 Ocak bu kez ligde ezeli rakibi Olympiakos'u ağırlayacak.

CARVALHAL'LE YİNE KARŞILAŞACAKLAR

70 yaşındaki teknik adamın zirve mücadelesi vereceği rakipleri tanıdık yüzler... Pana'nın ezeli rakibi Olympiakos'u Carlos Carvalhal çalıştırıyor. Portekizli teknik adam, Ağustos 2011-Nisan 2012 döneminde Beşiktaş'ta görev yapmıştı. İki hocanın Galatasaray-Beşiktaş rekabetinde kozlarını paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Fatih Terime tanıdık rakipler Panathinaikosu bekleyen zorlu fikstür

TERİM, ASLANTEPE'DE 3-2 KAZANMIŞTI

Dolmabahçe'de o dönem siyah-beyazlı takımla golsüz berabere kalan Terim Aslantepe'deki derbide Carvalhal'e 3-2 üstünlük sağlamıştı. 2012-13 sezonunda o zamanki adıyla İstanbul Başakşehir'in başına geçen Portekizli teknik adam, Olimpiyat Stadı'ndaki müsabakada Terim'in Galatasaray'ına 3-1 kaybetmişti. Deneyimli hocanın, Yunanistan'daki düello öncesi Carvalhal'e 2-0'lık üstünlüğü bulunuyor. İki teknik adam 10 Ocak'ta kupada, 27 Ocak'ta ise ligde kozlarını paylaşacak.

Fatih Terime tanıdık rakipler Panathinaikosu bekleyen zorlu fikstür

LİDER PAOK'U LUCE'NİN OĞLU ÇALIŞTIRIYOR

35 puanla Yunanistan'da 15 hafta sonunda liderlik koltuğunda oturan PAOK'un Teknik Direktörü ise Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan. Baba Lucescu, Galatasaray ve Beşiktaş'ı şampiyonluğa ulaştırmış, A Milli Futbol Takımı'nı çalıştırmıştı. Pana 34 puanla ikinci sırada, Olympiakos ise 32 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

  

 

Yazarlar