Voleybol Paola Egonu'ya cazip teklif! İşte yeni adresi

Paola Egonu'ya cazip teklif! İşte yeni adresi

27.02.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Ülkemizde VakıfBank'ta forma giyen İtalyan pasör çaprazı Paola Egonu'nun geleceği belli oldu. İtalyan basını, pasör çaprazının yeni adresini duyurdu.

Paola Egonuya cazip teklif İşte yeni adresi

Bu sezon öncesi büyük ses getiren bir transfer ile VakıfBank'a imza atan Paola Egonu'nu için ayrılık çanları çalıyor. İtalyan basını, pasör çaprazının yeni adresini duyurdu.

Haberin Devamı

LİGLER BAŞLIYOR
Deprem nedeniyle durdurulan ligler yeniden başlayacak. Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Sultanlar Ligi'nde 18. hafta maçları 4 Mart Cumartesi günü yapılacak. AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu'nda 19. hafta mücadelesi ise 3 Mart Cuma günü oynanacak bir karşılaşmayla başlayacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI İÇİN GERİ SAYIM
2022-2023 CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden VakıfBank, 1 Mart Çarşamba günü 20.00’de Polonya ekibi LKS Commercecon Lodz ile Play-Off ikinci maçında karşı karşıya gelecek.

Paola Egonuya cazip teklif İşte yeni adresi

EGONU MİLLİ TAKIMA 'ARA' VERMİŞTİ
Dünya Voleybol Şampiyonası'nın favorileri arasında gösterilen İtalya, Brezilya'ya yarı finalde elendi. Üçüncülük mücadelesinde ABD'yi yenen İtalya'da Paola Egonu krizi yaşanmıştı. Maçtan sonra Egonu: 'Milli takıma devam edecek miyim? Bunu hala bilmiyorum. Şimdilik ara veriyorum çünkü canım yanıyor. Bir şeyler ters gittiğinde ilk saldırıya uğrayan benim ve bu çok zor. Arayı hak ettiğimi düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

VAKIFBANK EGONU İÇİN OPSİYONU KULLANMAYACAK
Bu süreç sonrası Türkiye'de oynamaya başlayan Egonu için İstanbul kariyeri sona ermek üzere. VakıfBank'tan ayrılacağı konuşulan Egonu için İtalyan basını iddiada bulundu. La Gazzetta'nın haberine göre Egonu İtalya'ya geri dönecek. Vakıfbank sözleşme uzatma opsiyonunu kullanmayacak.

Paola Egonuya cazip teklif İşte yeni adresi

VERO VOLLEY İMZAYA ÇOK YAKIN
Egonu'nun dönüş adresi de belli oldu. İtalyan ekibi Vero Volley Milano Monza çok istediği transferi bitirmek üzere. Birkaç yıl önce cazip bir teklifte bulunmalarına rağmen Egonu Imoco Conegliano'yu tercih etmişti. İtalyan ekibi bu sefer mutlu sona ulaşacak. Kulüp, dünyanın en iyi oyuncularından birini transfer ederek kalitesini yükseltmek istiyor.

Haberde Vero Volley'in Egonu'nun menajerine ilk teklifi yakın zamanda bir festival öncesinde yaptığı yazıldı. Monza'nın transfer rakipleri arasında Scandicci de bulunuyor. Fakat Alessia Orro, Myriam Sylla gibi İtalyan milli takımının yıldızlarının Monza'da olması teklifi daha cazip hale getiriyor. Vero Volley ligde 3. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN TAKAS TEKLİFİNE EGONU ENGELİ
Volleynews'un haberine göre Vakıfbank, takımdan ayrılacağı ve THY ile anlaştığı konuşulan Kübra Akman'ın alternatifi olarak Galatasaray'da forma milli voleybolcu Ayçin Akyol'u belirledi. Orta oyuncu pozisyonunda görev yapan Ayçin için Galatasaray takas teklifinde bulundu.

Sarı-kırmızılı takım VakıfBank'ta forma giyen pasör Buket Gülübay ile pasör çaprazı Alexia Carutasu'yu istedi. Türk pasaportu bulunan Carutasu geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giymiş ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelmişti. Aslan'ın bu isteğine karşılık VakıfBank ret yanıt vermek zorunda kaldı.

Egonu'nun olası ayrılığı sonrası henüz alternatif belirlememiş olan Vakıfbank, yedek pasör çaprazı Alexia Carutasu'yu bu belirsizlik içinde takasta kullanmaya yanaşmadı.

Paola Egonuya cazip teklif İşte yeni adresi

EGONU'DAN İTALYA'DAKİ IRKÇILIĞA TEPKİ
VakıfBank'ın yıldız ismi, daha önce İtalyan basınına açıklamalarda bulunmuştu. Yaşadığı ırkçı tavırlara tepki gösteren Egonu, bunun için çocuk doğurmayı bile düşünmediğini açıklamıştı. İşte o sözler;

Haberin Devamı

''Çocuğumun siyah tenli olması durumunda, benim yaşadığım tüm tiksintileri yaşayacağını biliyorum. Karma bir cilde sahip olsa; daha da kötü! Beyazlar için fazla siyah, siyahlar için fazla beyaz... O halde çocuk doğurup, onu mutsuzluğa mahkum etmeye değer mi?''

'SAÇIM OLMADIĞI İÇİN DALGA GEÇİLDİ'
''Güzellik standardının benim beyaz olduğumu varsaydığım bir ortamda büyüdüm. Ve bilirsiniz; çocuklar çok sevimsiz olabiliyor. Her zaman en uzundum, siyahtım, bu buklelerle nefret edildim. Ne yazık ki; o zaman saçım olmadığı için benimle dalga geçildi.''

'Anaokulunda kötü muamele gördüğü zamana kıyasla bugün İtalya'da daha az ırkçılık var mı?' sorusuna İtalyan yıldız: "Hayır. Annem barda bir kahve istiyor ve onu soğuk veriyorlar, bankada beyaz arkadaşının girmesine izin veriyorlar ama onu vermiyorlar." dedi.

Yazarlar