Fenerbahçe Rodrigo Becao, Süper Lig tarihine geçti! Eski Galatasaraylı yıldızı geride bıraktı

Rodrigo Becao, Süper Lig tarihine geçti! Eski Galatasaraylı yıldızı geride bıraktı

21.07.2023 - 09:36 | Son Güncellenme:

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, uzun süre peşinde koştuğu Rodrigo Becao’yu renklerine bağladı. Brezilyalı stoper transferiyle birlikte Süper Lig tarihine geçti.

Rodrigo Becao, Süper Lig tarihine geçti Eski Galatasaraylı yıldızı geride bıraktı

Fenerbahçe'nin transfer dönemindeki en önemli hedeflerinden biri, geçen sezon ciddi zaaf yaşayan savunma hattını güçlendirmekti. 1 numaralı hedef olarak Rodigo Becao belirlendi ve uzun süren çalışmalar sonucunda sarı-lacivertli ekip tecrübeli stoperi kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

UDINESE'NİN İNADI KIRILDI

Yönetim bu sırada Alexander Djiku’yu kadroya kattı. Sonunda Udinese’nin de inadı kırıldı. İtalyan basınına göre Fenerbahçe ile Siyah-Beyazlılar, Becao’nun transferi için bonuslarla birlikte 8 milyon 312 bin 500’ya el sıkıştı.

Rodrigo Becao, Süper Lig tarihine geçti Eski Galatasaraylı yıldızı geride bıraktı

ÖDEME TAKSİTLE OLACAK

Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı yıldızı önceki gece İstanbul’a getirdi. Fenerbahçe, 5 yıllık sözleşme imzaladığı Becao’nun bonservis ücretini 3 sene içerisinde 5 eşit taksitle ödeyecek.

'BU AİLENİN BİR PARÇASI OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM'

İmza töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ile Sportif Direktör Mario Branco yer aldı. İmzaların atılmasının ardından ilk röportajını veren başarılı defans oyuncusu, “Çok mutluyum. Fenerbahçe gibi büyük bir takıma imza attıktan sonra zaten başka bir duygu hissetmeniz mümkün değil. O yüzden bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum." dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

Rodrigo Becao, Süper Lig tarihine geçti Eski Galatasaraylı yıldızı geride bıraktı

"Bu forma ile pek çok kupa kazanmayı umuyorum. Biliyorum ki burası çok büyük, devasa bir kulüp. Fenerbahçe her zaman kupalar için mücadele eden bir takım. Benim hedeflerim de aynı. Lig, Türkiye Kupası ve Konferans Ligi’nde mücadele edeceğiz, mümkün olduğunca fazla kupa kazanmak istiyorum. Fenerbahçe taraftarları, burada olduğum için çok mutluyum. Sizleri yakında stadyumda görmeyi umuyorum, doldurun stadyumu, sizler fark yaratıyorsunuz."

SÜPER LİG TARİHİNE GEÇTİ

8 milyon 312 bin 500 bin Euro bonservisle Fenerbahçe'nin yolunu tutan Sambacı, Süper Lig tarihinin en pahalı stoperi unvanına sahip oldu. Daha önce listenin ilk sırasında, Galatasaray’ın Porto’dan 8 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı bir başka Brezilyalı Maicon yer alıyordu.