Dünyadan Futbol Samuel Eto'o krizi! Şike soruşturması başlatıldı

Samuel Eto'o krizi! Şike soruşturması başlatıldı

29.09.2023 - 18:20 | Son Güncellenme:

Barcelona'nın efsaneleri arasında yer alan ve bir dönem Türkiye'de de forma giyen Samuel Eto'o şoke eden bir haberle gündeme geldi. Kamerunlu efsane hakkında şike suçlaması nedeniyle soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

Samuel Etoo krizi Şike soruşturması başlatıldı

Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı Samuel Eto'o, futbol dünyasını sarsan bir haberle gündem oldu. Kamerun basınından Camfoot'ta yer alan habere göre; Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı Samuel Eto'o, Victoria United'a 1. Lig'e çıkma sözü verdi.

Haberin Devamı

Samuel Eto'o hakkında şike iddiaları nedeniyle Kamerun polisi tarafından soruşturma başlatıldığı aktarıldı. Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı Samuel Eto'o hakkında, 2. Lig'deki bazı maçlara müdahalade bulunduğu iddiaları ortaya atıldı.

Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı Samuel Eto'o ile birlikte Victoria United Başkanı Valentine Nkwain'in şike iddialarını yalanladığı kaydedildi. 1. Lig ekiplerinden Victoria United ve Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı Samuel Eto'o hakkında 'görevi kötüye kullanma ve yolsuzluk' iddialarıyla soruşturma başlatıldığı vurgulandı.

Samuel Etoo krizi Şike soruşturması başlatıldı

Samuel Eto'o ile Valentine Nkwain arasındaki şu konuşma daha önce basına yansımıştı:

Nkwain: Yapabileceğimiz şeyler var ama çok dikkatli olmalısın kardeşim.

Haberin Devamı

Samuel Eto'o: Merak etmeyin, size üç puanınızı vereceğiz. Victoria birinci lige çıkmalı. Burası bizim federasyonumuz. Victoria United, 1. Lig'e yükselecek.

Yazarlar