Fenerbahçe Senad Ok'tan Fenerbahçe'ye İsmail Kartal uyarısı! 'Yapamazsa Galatasaray'la puan farkı açılır'

Senad Ok'tan Fenerbahçe'ye İsmail Kartal uyarısı! 'Yapamazsa Galatasaray'la puan farkı açılır'

15.02.2024 - 14:36 | Son Güncellenme:

Rizespor maçıyla yeniden çıkışa geçmek isteyen Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi ve eleştiri oklarının hedefinde yer alan İsmail Kartal'a uyarılarda bulundu. İşte detaylar...

Alanyaspor beraberliğinin ardından Rizespor maçıyla yeniden çıkışa geçmek isteyen Fenerbahçe'de eleştiri okları teknik direktör İsmail Kartal'a yönelmişti.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer Instagram canlı yayınında sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi ve uyarılarda bulundu.

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

"Fenerbahçe'de bir arayış var. İsmail Kartal, hatayı kendisinde görmüyor. Takım içerisinde değişiklikler için çalışmalar var. Hem takıma taze kan hem de futbolcuların performanslarıyla alakalı değişiklik düşüncesi var."

'PUAN FARKI AÇILIR'

"Basın toplantısında açıklaması hatayı kendisinde bulmadığını gösteriyor. teknik adam performansının önemini görüyoruz. İsmail hocanın zihinsel anlamda değişiklik yapması gerekir kendisinde hatayı görmesi için. Yapamazsa puan farkı açılır."

'KALECİ ANTRENÖRÜ YENİ BİR DURUM DEĞİL'

"Yeni kaleci antrenörü yeni bir durum değil. Livakovic çok kötü performans gösteriyor da getirildi gibi bir durum değil. Bu konu Livakovic transfer edilmeden de önce gündemdeydi. Onunla beraber takıma katılması düşünülüyordu ama olmadı. Livakovic'in artıları fazla ama eksisi duygusal. Yediği gollerden sonra kendisini çok hırpalıyor. İlk kez ülkesinin dışına çıktı. Çok daha iyi anlaştığı bir kaleci antrenörü. Sezon başında da konuşulan bir durumdu."

Haberin Devamı

Senad Oktan Fenerbahçeye İsmail Kartal uyarısı Yapamazsa Galatasarayla puan farkı açılır

'FENERBAHÇE'DE KONU İSMAİL KARTAL'

"Fenerbahçe İrfan Can Eğribayat'la da şampiyon olabilir ama konu kaleci ya da futbolcularla alakalı değil. Fenerbahçe'de konu İsmail Kartal. Tek konusu var Fenerbahçe'nin."

'BASKI ÇOK BÜYÜK'

"İnsanlar yanlış konuları tartışıyor Fenerbahçe'de. Oyuncular tartışılırsa yanlış yapılır. Çünkü bu oyuncuları idare eden bir teknik adam var ve formda değil. Hiçbir yerde bir takımın gole ihtiyacı varken en önemli 3 hücum oyuncusunun oyundan alındığını görmedim. Tutarlı kararlar değil, birçok örnek verebilirim. Baskı çok büyük Fenerbahçe'de. Temel konu bu baskı altından karar vermektir."

'GÖZ GÖRE GÖRE PUAN KAYIPLARI'

"Kadron daha zayıf olsa macera arasında ama sen bu ligin en iyi kadrosuna sahipsin. Göz göre göre geliyor puan kayıpları."

Senad Oktan Fenerbahçeye İsmail Kartal uyarısı Yapamazsa Galatasarayla puan farkı açılır

 'OLAĞANÜSTÜ BİR ŞEY OLMAZSA FENERBAHÇE'NİN BAŞINDA KALIR'

"Olağanüstü bir şey olmazsa bence şampiyonluk yarışının sona kadar Fenerbahçe'nin başında kalır."

Haberin Devamı

'SAMADIRA'DAKİ HAVA DIŞARIYA GÖRE DAHA OLUMLU'

"Samandıra'daki hava dışarıya göre daha olumlu. Dışarıdaki kadar olumsuz bir hava yok. Ama İsmail Kartal yanlışlarına devam ederse puan farkı açılır."