Turkish Airlines Euroleague Shane Larkin'den Milli Takım ve Micic yanıtı: Bir oyuncunun sorumluluğu olmamalı

Shane Larkin'den Milli Takım ve Micic yanıtı: Bir oyuncunun sorumluluğu olmamalı

19.09.2023 - 13:39 | Son Güncellenme:

Anadolu Efes'in yıldızı Shane Larkin, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Milli Takım'a katılmaması üzerine aldığı cezaya değinen yıldız isim, Micic'in ayrılığı üzerine de konuştu.

Shane Larkinden Milli Takım ve Micic yanıtı: Bir oyuncunun sorumluluğu olmamalı

Turkish Airlines EuroLeague’de iki şampiyonluğu bulunan ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin son şampiyonu Anadolu Efes, 2023 – 2024 sezonu EuroLeague Medya Günü’nünde basın mensupları ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Anadolu Efes Spor Kulübü Tesisleri’nde 18 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilen EuroLeague Medya Günü etkinliğine, Anadolu Efes'in teknik kadrosu ve oyuncuları katıldı.

Anadolu Efes'te kaptanlığına getirilen Shane Larkin, basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Shane Larkin'in açıklamaları şu şekilde:

'İNİŞ ÇIKIŞLARIMIZ OLACAKTIR'

"Yeni oyuncular, sistem ve antrenörle sezon içinde iniş çıkışlarımız olacaktır. Harika bir sezon yaşayacağımızı düşünüyorum. Herkesin yüksek bir motivasyon seviyesinde olduğunu görüyorum. Erdem Can'ın sisteminde oynayacak olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyorum. Geçen sezon biraz düşük tempoda oynuyorduk. Aramıza katılan yeni atletik oyuncular sayesinde tempoyu yükseltme şansına sahibiz. Bu da bizim için büyük bir adım olacak."

Haberin Devamı

Shane Larkinden Milli Takım ve Micic yanıtı: Bir oyuncunun sorumluluğu olmamalı

'BİR KARAR ALMADIM'

"Milli takım ve gelecekle ilgili bir karar almadım. Benim dışımda gelişen kamuoyunun bildiği olaylar var. Şu anda Anadolu Efes'e odaklanmış durumdayım. Gelecekte benimle ilgili ne kararlar vereceklerini göreceğiz."

'TRANSFER TEKLİFİ ALMADIM'

"Bu yaz NBA ve Avrupa'dan transfer teklifi almadım. Şu an Anadolu Efes ile bir yıl daha sözleşmem var ve buraya odaklanmış durumdayım. Ana odağım yeni oyuncular ve antrenörümüzle Anadolu Efes'te başarılı bir sezon geçirmek."

'MİCİC'İN YERİNİ DOLDURMAK TEK OYUNCUNUN SORUMLULUĞU OLMAMALI'

"Micic gibi yetenekli ve kariyerli bir oyuncuyu kaybetmek hiç kolay değil. Ancak onun yerini doldurmak, bir oyuncunun sorumluluğu olmamalı. Bunu takım olarak idare etmek durumundayız. Takım olarak onun yokluğunu hissettirmemeli ve bu eksiği yeni transferlerimizle kapatmak zorundayız."

Yazarlar