Kayserispor Sivasspor, Kayserispor deplasmanında kazandı! Bülent Uygun'dan ilk zafer

Sivasspor, Kayserispor deplasmanında kazandı! Bülent Uygun'dan ilk zafer

07.01.2024 - 15:35 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 19'uncu haftasında Kayserispor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Bülent Uygun yönetiminde ilk maçına çıkan Sivasspor mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Sivasspor, Kayserispor deplasmanında kazandı Bülent Uygundan ilk zafer

Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 19'uncu haftasında Sivasspor'u konuk etti. Heyecan dolu karşılaşma Sivasspor'un 3-1'lik galibiyeti ile sona erdi.

Haberin Devamı

Sivasspor 24. dakikada Arif Kocaman'ın kendi kalesine attığı golle öne geçerken Kayserispor 42. dakikada Bahoken işle eşitliği yakaladı. Maçın 90+3. dakikasında penaltı kazanan Sivasspor'da topun başına geçen Rey Manaj topu ağlara gönderdi ve skoru 2-1 yaptı. 90+8. dakikada bir kez daha ağları sarsan Rey Manaj maçın skorunu belirledi.

Bu sonuçla birlikte Bülent Uygun yönetiminde çıktığı ilk maçı kazanan Sivasspor puanını 24'e yükseltti. Kayserispor ise 29 puanda kaldı.

İLK 11'LER

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Arif, Attamah, Hasan Ali, Kartal Kayra, Karimi, Cardoso, Boa Morte, Thiam, Bahoken.

Sivasspor: Ali Şaşal, Alaaddin, Appindangoye, Caner, Uğur, Hakan, Charisis, Saiz, Koita, Barrow, Manaj.

MAÇTAN DAKİKALAR

Haberin Devamı

16’ncı dakikada Ali Karimi’nin ceza sahası dışından verdiği hava topunda meşin yuvarlak buluşan Cardoso’nun gelişine vuruşunda top oyun alanının dışına çıktı.
23’üncü dakikada sol kanattan gelişen Sivasspor atağında Barrow’un Kayserispor ceza sahasına yaptığı ortaya Arif Kocaman’ın ters vuruşu ile meşin yuvarlak filelerle buluştu. 0-1
29’uncu dakikada Charisis’in ceza sahası dışından sol çaprazdan sert vuruşunu kaleci Bilal son anda kornere çeldi.
42’nci dakikada Boa Morte’nin ceza sahası içine gönderdiği topa gelişine sert bir şekilde vuran Bahoken’in şutunda meşin yuvarlak önce üst direğe çarptı, ardından da filelerle buluştu. 1-1

Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.

62’nci dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Karimi’nin şutunda top, kale direğinin solundan auta çıktı.
84’üncü dakikada Ali Karimi’nin yaptığı ortaya yükselen Thiam’ın kafa vuruşundan meşin yuvarlak kale direğinin sağından oyun alanının dışına çıktı.
86’ncı dakikada sarı kırmızılı takımın cezası sahası içinde koşu yapan Manaj yerde kaldı. Maçın orta hakemi VAR incelemesi sonrası beyaz noktayı gösterdi.
90+3’üncü dakikada Manaj’ın kullandığı penaltı vuruşunda konuk ekip Sivasspor bir kez daha önce geçti. 1-2
90+8’inci dakikada Sivasspor kontra atağında rakip ceza sahası içinde topla buluşan Kvet’in asistinde topla buluşan Manaj’ın vuruşunda top bir kez daha ağlarla buluştu. 1-3

Haberin Devamı


Yazarlar