Fenerbahçe Milan'dan Krunic için transfer açıklaması! Fenerbahçe'ye şart koştu

Milan'dan Krunic için transfer açıklaması! Fenerbahçe'ye şart koştu

07.01.2024 - 14:44 | Son Güncellenme:

Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de listyenin ilk sırasında Rade Krunic yer alıyordu. Tecrübeli futbolcunun transferi için Milan'dan açıklama geldi. İşte detaylar...

Milandan Krunic için transfer açıklaması Fenerbahçeye şart koştu

Fenerbahçe sezon başında da istediği Rade Krunic'in transfer için girişimlerini sürdürürken Milan cephesinden flaş bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

SEZON BAŞINDA DA İSTEDİ

Orta sahaya transfer yapmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe'de listenin ilk sırasında Rade Krunic yer alıyor. Sezon başında da sarı-lacivertli ekip tecrübeli oyuncu için girişimlerde bulunmuş ancak Milan'la anlaşma sağlanamamıştı.

MİLAN'DAN KRUNİC AÇIKLAMASI

Milan direktörü Geoffrey Moncada'nın Fenerbahçe'nin Krunic'e teklifine yönelik sopruya şu şekilde cevap verdi:

"Henüz istediğimizi alamadık. Yalnızca doğru teklifi alırsak ayrılır”

Milandan Krunic için transfer açıklaması Fenerbahçeye şart koştu

FENERBAHÇE'YE KRUNIC TRANSFERİNDE RAKİP

Fenerbahçe'nin Milan'la transferi için anlaşmaya yakın olduğu Rade Krunic'e Suudi Arabistan'ın Al-Shabab kulübü talip oldu. İspanya'dan Relevo'nun haberine göre Suudi kulübü, Milan'la Krunic transferi için görüşme gerçekleştirecek. Al-Shabab'ın ayrıca Napoli'den Politano'yu da transfer listesine eklediği ve iki oyuncu için kulüpleriyle kısa süre içinde görüşmelere başlanacağı aktarıldı.

Haberin Devamı

KRUNIC'İN KARİYERİ

Futbola ülkesinde FK Sutjeska Foca'nın alt yapısında başlayan Rade Krunic, Donji Srem, Hellas Verona, Empoli ve Milan'da forma giydi. Bosna Hersek Milli Takımı'nda 32 kez forma giyen tecrübeli oyuncu 4 gollük katkı sağladı.