Beşiktaş SON DAKİKA | Beşiktaş'tan Joe Worrall'ın ardından bir transfer bombası daha! 3.5 yıllık anlaşma

SON DAKİKA | Beşiktaş'tan Joe Worrall'ın ardından bir transfer bombası daha! 3.5 yıllık anlaşma

05.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Joe Worrall’ı dün akşam İstanbul’a getirdi. İngiliz stoperi Nottingham Forest’ten sezon sonuna kadar kiralayan siyah-beyazlı yönetim, ayrıca deneyimli orta saha oyuncusu ile 3.5 yıllık anlaşmaya vardı.

SON DAKİKA | Beşiktaştan Joe Worrallın ardından bir transfer bombası daha 3.5 yıllık anlaşma

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest’te forma giyen İngiliz stoper Joe Worrall’ı kiralık olarak kadrosuna kattı. Teknik Direktör Fernando Santos’un listesi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yönetim, deneyimli savunmacı Worrall’la her konuda el sıkıştı.

Haberin Devamı

27 yaşındaki oyuncuyu dün akşam İstanbul’a getiren siyah-beyazlılar, Nottingham Forest’le de anlaşma sağladı. Bu sezon takımıyla 9 resmi maça çıkan Worrall bugün sağlık kontrollerinin ardından sezon sonuna kadar geçerli resmi sözleşme imzalayacak.

SON DAKİKA | Beşiktaştan Joe Worrallın ardından bir transfer bombası daha 3.5 yıllık anlaşma

"KARAKTERLİ OYUNCU"

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Joe Worrall’ın lider karakterli olduğunu söyledi. Uçar, “İki kulüp anlaşmaya çok yakın. Diğer mevkilerde de istediğimiz şekilde gelişirse transferleri yapacağız” dedi. Semih Kılıçsoy’dan övgüyle bahseden Uçar, “Semih umarım uzun yıllar Beşiktaş’ta oynar ama zannetmiyorum. Çok tutamayız. Teklifler zaten başladı. Sayın Montella da kadroya davet edecektir. 2024 Avrupa Şampiyonası’nda oynarsa sonrasına bakacağız” diye konuştu. Joe Worrall havalimanından ayağının tozuyla stada geçti. İngiliz stoper maçı Fiba Holding Onursal Başkanı Hüsnü Özyeğin’in locasında izledi.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Beşiktaştan Joe Worrallın ardından bir transfer bombası daha 3.5 yıllık anlaşma

ZDJELAR'DA İŞLEM TAMAM

Santos’un ısrarla istediği stoper transferini tamamlayan siyah-beyazlı yönetim, 28 yaşındaki Sırp orta saha Sasa Zdjelar için de CSKA Moskova’ya resmi teklif yaptı. Kulüplerin maddi konularda anlaşması halinde Sırbistan Milli Takımı’nda 3 kez görev yapan Zdjelar’ın 1-2 gün içinde İstanbul’a gelerek 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacağı aktarıldı.

21 RESMİ MAÇTA GÖREV YAPTI

CSKA Moskova’da bu sezon 21 resmi maçta sahaya çıkan Zdjelar’ın teknik patron Santos’un istediği isimlerden biri olduğu belirtildi.

 

Yazarlar