Galatasaray Christian Eriksen, Galatasaray'a göz kırptı! 'Yedek oturmak istemem'

Christian Eriksen, Galatasaray'a göz kırptı! 'Yedek oturmak istemem'

21.03.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Manchester United'ın yıldızlarından Christian Eriksen, Premier Lig devinde mutsuz olduğunu dile getirdi. Danimarkalı orta sahanın Galatasaray ile anıldığı dönemde yaptığı açıklamalar ses getirdi.

Christian Eriksen, Galatasaraya göz kırptı Yedek oturmak istemem

Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen 32 yaşındaki orta saha Christian Eriksen açıklamalarda bulundu. Danimarkalı futbolcu, Premier Lig devinde yedek kalmaktan mutsuz olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

Galatasaray ile anılan Christian Eriksen'in Manchester United'dan ayrılmak istediği iddiaları gündeme geldi. Danimarka basınından Tipsbladet'e konuşan Christian Eriksen, Ada ekibinde düzenli olarak şans bulamadığı için mutsuz olduğunu dile getirdi:

"Erik ten Hag'a mutsuz olduğumu, mümkün olduğunca çok oynamak istediğimi söyledim."

Christian Eriksen, Galatasaraya göz kırptı Yedek oturmak istemem

Sezon sonunda Manchester United'dan ayrılmaya sıcak bakabileceğini vurgulayan Christian Eriksen, "Ama orta sahadaki diğer futbolcuların iyi gittiğini, beklemem gerektiğini belirtti. Yedek oturmak istemem. Benim böyle bir yaklaşımım yok. Bu nedenle seçeneklere bakmam gerekiyor" ifadelerini kullandı.

G.SARAY İDDİALARI GÜNDEMDE

İngiliz basınından The Sun'ın haberine göre; Christian Eriksen'in geçtiğimiz ay Galatasaray ile görüştüğü aktarıldı. Danimarkalı on numaranın sarı-kırmızılı takıma transfer ihtimalinin her geçen gün artığı belirtildi.

Haberin Devamı

Christian Eriksen bu sezon Manchester United'da 21 karşılaşmada forma şansı buldu. Ada devinde 1127 dakika sahada kalan Danimarkalı on numara 1 gol ve 2 asist üretti.

32 yaşındaki on numaranın sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Christian Eriksen'in güncel piyasa değeri 10 mlyon euro. Odense altyapısında yetişen Danimarkalı futbolcu Ajax, Tottenham, Inter ve Brentford'da da oynadı.

Christian Eriksen, Danimarka Milli Takımı'nda 126 karşılaşmada forma şansı buldu. 32 yaşındaki on numara bu müsabakalarda 40 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar