Fenerbahçe Fenerbahçe'de Emre Mor'a Süper Lig'den 4 talip! Gitmek istediği takım belli oldu

Fenerbahçe'de Emre Mor'a Süper Lig'den 4 talip! Gitmek istediği takım belli oldu

26.01.2024 - 18:25 | Son Güncellenme:

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de bu sezon şans bulmakta zorlanan Emre Mor'a Süper Lig'den 4 takımın talip olduğu öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun, gitmek istediği takım belli oldu.

Fenerbahçede Emre Mora Süper Ligden 4 talip Gitmek istediği takım belli oldu

Fenerbahçe'de bu sezon süre almakta güçlük yaşayan Emre Mor ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusuna Süper Lig'den 4 takımın talip olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Emre Mor'un sezonun ikinci yarısında forma giymek istediği takımın belli olduğu aktarıldı. Sporx'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'de şans bulmakta zorlanan Emre Mor'a Antalyaspor, Hatayspor, Başakşehir ve Fatih Karagümrük talip oldu.

Emre Mor'un Fatih Karagümrük'ten eski teknik direktörü Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor'da oynamaya sıcak bakmadığı belirtildi. Öte yandan tecrübeli futbolcunun Fatih Karagümrük'ün talebine de olumsuz yaklaştığı vurgulandı.

Emre Mor'un Fenerbahçe yönetimi ile görüşerek gitmek istediği takımları dile getirdiği kaydedildi. Tecrübeli futbolcunun Başakşehir ya da Antalyaspor'da sezonu tamamlamak istediği aktarıldı.

"GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR"

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada Emre Mor'u çok beğendiğini dile getirmişti. Çağdaş Atan transfere dair açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

"Emre Mor benim çok beğendiğim ve istediğim bir oyuncu. Fenerbahçe'de bence istediği kadar süre alamıyor, belki bu opsiyonu değerlendirebilir. Görüşmelerimiz devam ediyor, olursa bize güç katacağını düşünüyorum."

26 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon Fenerbahçe'de 7 maça çıktı ve 144 dakika sahada kaldı. Emre Mor bu süreçte 2 asist üretme başarısı gösterdi.

26 yaşındaki sol kanat oyuncusunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Emre Mor'un güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

Lyngby altyapısında yetişen Emre Mor daha sonra Nordsjaelland, Celta Vigo, Galatasaray, Olimpiakos ve Fatih Karagümrük'te oynadı. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu başında Emre Mor için 2 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

26 yaşındaki kanat oyuncusu, A Milli Futbol Takımı'nda 15 maçta süre aldı ve 1 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar