Fenerbahçe SON DAKİKA | Fenerbahçe'ye transfer piyangosu! Kasaya 10 milyon euro girecek

SON DAKİKA | Fenerbahçe'ye transfer piyangosu! Kasaya 10 milyon euro girecek

01.03.2024 - 11:50 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'la nefes kesen zirve mücadelesi veren Fenerbahçe'ye güzel haber geldi. Son dönemde oyuncu satışıyla önemli gelir elde eden sarı-lacivertli kulübün, yıldız futbolculardan kasasına 10 milyon euro koyacağı öğrenildi.

SON DAKİKA | Fenerbahçeye transfer piyangosu Kasaya 10 milyon euro girecek

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'la şampiyonluk yarışına giren Fenerbahçe'de önemli gelişmeler yaşanıyor.  Ara transfer döneminde Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü renklerine katarak kadrosuna takviye yapan sarı-lacivertli kulübe müjdeli haber geldi. Yönetimin yıldız oyuncuların satışında kasasına tam 10 milyon euro koyacağı öğrenildi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL'DAN MORAL TOPLANTISI

Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal ve kaptanlar Tadic ile Dzeko, MKE Ankaragücü mağlubiyeti sonrası moralsizleşen takımı ayağa kaldırmak için çalışıyor. İsmail Kartal ve kaptanların yaptıkları toplantılarda şu ifadeleri kullandığı öğrenildi: "Mağlup olabiliriz ama Ankaragücü karşısındaki futbol bize yakışmadı. Bu kulübe, bize sezon başından beri destek veren taraftara yakışır bir futbol ortaya koymalıyız. Gücümüzü ve kalitemizi sahaya yansıtmamız gerekiyor. Hatayspor’u yenerek yeni bir sayfa açalım. Herhangi bir kayıp yaşayıp Süper Lig’de şampiyonluk yarışında geriye düşmeyelim."

SON DAKİKA | Fenerbahçeye transfer piyangosu Kasaya 10 milyon euro girecek

CRESPO VE LINCOLN GERİ DÖNMEYECEK

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde yabancı sayısını azaltmak için göndermek zorunda kaldığı Crespo ile Lincoln geri dönmeyecek. İki oyuncunun performansından memnun kalan yeni kulüpleri sözleşmelerindeki satın alma opsiyonunu devreye sokacak. Zajc ikna edilemediği için İspanya ekibi Rayo Vallecano'ya gönderilen Crespo, forma giydiği 4 maçta ortaya koyduğu performansla teknik heyetin güvenini kazandı. Sözleşme gereği ödenecek 4 milyon euroluk ücretin yüzde 20'si oyuncuyu yetiştiren Estoril kulübüne gidecek.

Haberin Devamı

LINCOLN, BREZİLYA'DA GÖZE GİRDİ

Ryan Kent takımdan ayrılmak istemediği için Lincoln Henrique'yi gönderme kararı alan Fenerbahçe, Brezilya ekibi Bragantino'ya kiraladığı oyuncunun sözleşmesine 6 milyon euro satın alma opsiyonu yazmıştı. Yeni kulübünde 6 karşılaşmaya çıkan ve 1 asist yapan 25 yaşındaki futbolcu, kalmayı garantiledi.

SON DAKİKA | Fenerbahçeye transfer piyangosu Kasaya 10 milyon euro girecek

TOPLAM 10 MİLYON EURO GELİR

Bragantino yetkilileri futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldı. Böylece Fenerbahçe'nin kasasına iki oyuncudan 10 milyon euro gelecek.