Galatasaray Galatasaray ve Bayern Münih arasındaki görüşmenin ayrıntıları ortaya çıktı! Transfer için takas önerisi

Galatasaray ve Bayern Münih arasındaki görüşmenin ayrıntıları ortaya çıktı! Transfer için takas önerisi

26.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bundesliga devi Bayern Münih'in Galatasaray'dan transfer etmek istediği Sacha Boey için teklif ettiği rakam belli oldu. Sarı-kırmızılıların bonservis talebinin yanı sıra takas önerisinde bulunduğu iddia edildi.

Galatasaray ve Bayern Münih arasındaki görüşmenin ayrıntıları ortaya çıktı Transfer için takas önerisi

Galatasaray'da İstanbulspor maçı kadrosunda yer almayan Sacha Boey'la ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Okan Buruk'un ağrıları olduğunu belirterek maç kadrosuna dahil etmediği Sacha Boey'a Bayern Münih'in kanca attığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Bavyera ekibinin, genç sağ bek için sarı-kırmızılılara teklif ettiği rakam ortaya çıktı. Galatasaray'ın transferde talep ettiği bonservis bedeli de netlik kazandı. İşte ayrıntılar...

Sky Sports DE'nin haberine göre; Bayern Münih, Paris Saint Germain'in de peşinde olduğu Sacha Boey için harekete geçti. Bavyera ekibinin, Fransız futbolcu için Galatasaray'a resmi transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray ve Bayern Münih arasındaki görüşmenin ayrıntıları ortaya çıktı Transfer için takas önerisi

Bayern Münih'in Sacha Boey için Galatasaray'a 15 milyon euro ve bonuslar içeren teklifinin, sarı-kırmızılılar tarafından kabul edilmediği belirtildi. Sacha Boey'un Bayern Münih'in ilgisi sonrası Alman ekibinde forma giymeyi kabul ettiği aktarıldı.

Galatasaray'ın 23 yaşındaki sağ bek için 30-35 milyon euro civarında bir bonservis bedeli karşılığında ayrılığa izin vereceği vurgulandı. Bayern Münih'in Sacha Boey için 20-25 milyon euro arası bonservis bedeli ödemeye sıcak baktığı kaydedildi.

Haberin Devamı

G.SARAY'DAN TAKAS ÖNERİSİ

Galatasaray ile Bayern Münih arasındaki görüşmelerde sürpriz bir öneri yapıldığı iddia edildi. Sarı-kırmızılıların, Fransız sağ bek için bonservis bedelinin yanı sıra Noussair Mazroui'yi istediği belirtildi. Bayern Münih'in bu talebi olumsuz karşıladığı vurgulandı.

Galatasaray ve Bayern Münih arasındaki görüşmenin ayrıntıları ortaya çıktı Transfer için takas önerisi

Öte yandan İtalyan basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Sacha Boey'un alternatifi olarak Roma'da forma giyen Zeki Çelik'i gündemine dahil etti.

TİMUR: KONUŞULAN RAKAMLARA VERMEYİZ

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, İstanbulspor maçının ardından Sacha Boey ile ilgili transfer iddialarına cevap verdi.

Milliyet'e konuşan Erdem Timur, Sacha Boey için Bayern Münih ile henüz bir anlaşma olmadığını belirtti. Erden Timur, "Konuşulan rakamlara Boey’u vermeyiz" dedi.

Galatasaray ve Bayern Münih arasındaki görüşmenin ayrıntıları ortaya çıktı Transfer için takas önerisi

BURUK: DURUMU NET DEĞİL

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, İstanbulspor maçının ardından yaptığı açıklamada Sacha Boey'un ayrılığına sıcak bakmadığını dile getirdi. Tecrübeli teknik direktör açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Angelino ayrılacak gibi gözüküyor. Sacha’nın ayrılmasından yana değiliz. Burada oluşacak şartlar, kulübün geleceği için önemli bir rakam gelirse bunu değerlendirecek olan başkanımız ve yönetim kurulumuz. Onların kararına saygı duyacağız. Öyle bir konu olursa da oraya takviye yapmak isteyeceğiz. Bugün orada Kaan’ı ve Barış’ı kullandık. Direkt oynayabilecek oyuncular da almak istiyoruz. Sacha’nın durumu net değil. Uzun zamandır ilgilenen kulüpler var. Birçok oyuncumuzla ilgilenen kulüp var. Bununla ilgili son kararı yönetimimiz verecek."

Haberin Devamı

31 MAÇA ÇIKTI

Sacha Boey bu sezon Galatasaray'da 31 maçta şans buldu. Fransız futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol sevinci yaşadı. Sacha Boey'un Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 23 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 22 milyon euro.

Rennes altyapısında futbola başlayan Sacha Boey, 2020-2021 sezonunda kiralık olarak Dijon'da forma giydi. Galatasaray, 2021-2022 sezonu başında Sacha Boey'u 1 milyon 150 bin euro karşılığında renklerine bağladı.