Galatasaray Galatasaray'a Victor Nelsson için resmi transfer teklifi! İşte istenen bonservis

Galatasaray'a Victor Nelsson için resmi transfer teklifi! İşte istenen bonservis

20.01.2024 - 18:55 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da son dönemde yeniden formasına kavuşan ve etkileyici performansıyla dikkat çeken Victor Nelsson'a Avrupa devinin talip olduğu iddia edildi. İtalyan ekibinin, sarı-kırmızılılara ilettiği teklif ve talep edilen bonservis belli oldu.

Galatasaraya Victor Nelsson için resmi transfer teklifi İşte istenen bonservis

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da Davinson Sanchez transferi sonrası formasını kaybeden ancak Kolombiyalı stoperin sakatlığı sonrası yeniden 11'e dönen Victor Nelsson'a talip çıktığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların, Danimarkalı savunmacısı için devreye giren Serie A devinin resmi teklifini ilettiği belirtildi. Galatasaray'ın Victor Nelsson için istediği bonservis bedeli de netlik kazandı.

Tottenham, Arsenal, Borussia Dortmund, Atalanta ve Sevilla'yla da anılan Victor Nelsson için Napoli'nin devreye girdiği kaydedildi. Takvim'in haberine göre; Napoli, Galatasaray forması giyen Victor Nelsson'u transfer etmek için harekete geçti.

Serie A devinin, Danimarkalı futbolcu için bonuslarla birlikte 10 milyon euroluk tansfer teklifinde bulunduğu belirtildi. Galatasaray idarecilerinin, Victor Nelsson'dan maksimum gelir elde etmeyi planladığı kaydedildi. Sarı-kırmızılıların, Danimarkalı futbolcu için bonuslar hariç 15 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray ile Napoli arasındaki görüşmelerin devam ettiği ve sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği vurgulandı. Danimarkalı stoper, bu sezon Galatasaray'da 25 maça çıktı. Victor Nelsson bu süreçte 1 gol sevinci yaşadı.

25 yaşındaki savunmacının Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Victor Nelsson'un güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Nordsjaelland altyapısında yetişen Victor Nelsson daha sonra Kopenhag'da oynadı. Galatasaray, 2021-2022 sezonu başında 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Danimarkalı savunmacıyı renklerine bağladı. Victor Nelsson'un serbest kalma bedeli 25 milyon euro.

25 yaşındaki stoper, Danimarka Milli Takımı'nda 10 mücadelede forma şansı buldu.

Yazarlar