Galatasaray Galatasaray'dan 19'luk yıldıza kanca! Avrupa devleri peşinde

Galatasaray'dan 19'luk yıldıza kanca! Avrupa devleri peşinde

05.03.2024 - 19:14 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Belçika'da forma giyen 19 yaşındaki orta sahayı renklerine bağlamak istediği öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların kanca attığı yıldız futbolcu için Avrupa devlerinin ilgisinin bulunduğu öğrenildi.

Galatasaraydan 19luk yıldıza kanca Avrupa devleri peşinde

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda sürpriz bir ismi gündemine aldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 19 yaşındaki on numarayı renklerine bağlamak istediği belirtildi. Öte yandan genç futbolcu için Bundesliga devlerinin sıraya girdiği aktarıldı.

Sky Sports'un haberine göre; Galatasaray, Genk forması giyen Bilal El Khannouss'u gündemine aldı. Sarı-kırmızılıların, 19 yaşındaki yıldızın durumunu takip ettiği belirtildi.

Galatasaray'ın gündemindeki Bilal El Khannouss için Bundesliga'dan RB Leipzig, Bayer Leverkusen ve Borussia Dortmund'un ciddi şekilde ilgisinin bulunduğu vurgulandı.

Bilal El Khannouss için Benfica, Atletico Madrid, Roma ve Marsilya'nın da takibini sürdürdüğü kaydedildi. 19 yaşındaki on numaranın kariyerini Almanya'da sürdürmek istediği belirtildi.

Bilal El Khannouss'un daha önce bu konuya dair açıklamasında, "Bundesliga'da oynamak ilgimi çekiyor. Oraya giden oyuncular kendilerini çok geliştiriyor. Ben de Kevin De Bruyne ve Jude Bellingham gibi olmak istiyorum" dediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Belçika temsilcisi Genk'in 19 yaşındaki on numara için talep ettiği bonservis bedeli belli oldu. Genk'in ilk etapta ayrılığa sıcak bakmadığı ancak transfer için 35 milyon euro gibi bir bonservis bedeli talep edeceği kaydedildi.

Bilal El Khannouss bu sezon 39 maça çıktı. 19 yaşındaki on numara bu müsabakalarda 3 gol sevinci yaşadı. Faslı yıldız aynı süreçte 7 asist üretti.

Bilal El Khannouss'un Genk ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 19 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 22 milyon euro. Bilal El Khannouss, Fas Milli Takımı'nda 10 karşılaşmada forma şansı buldu.