Galatasaray Icardi Galatasaray'a veda edebilir iddiası! İngiliz devi Şampiyonlar Ligi için istiyor

Icardi Galatasaray'a veda edebilir iddiası! İngiliz devi Şampiyonlar Ligi için istiyor

31.12.2023 - 09:57 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın göz bebeği Icardi için İspanyol basını önemli bir iddia ortaya attı. Arjantinli yıldız için Premier Lig devleri devre arası transferi için düğmeye bastı.

Icardi Galatasaraya veda edebilir iddiası İngiliz devi Şampiyonlar Ligi için istiyor

Sarı-kırmızılıların transferi için büyük uğraş verdiği ve 3 yıllık sözleşmesi bulunan Mauro Icardi'ye veda edilebilir. İspanyol basınının iddiasına göre Premier Lig devleri gol yollarındaki problemi çözmek için Icardi'yi kadrolarına katmak istiyor.

Haberin Devamı

Mauro Icardi bu sezon Galatasaray formasıyla 27 maçta süre aldı. Arjantinli santrfor, 17 gol ve 6 asist kaydederek 23 gole direkt katkıda bulundu.

İspanyol basınından Fichajes'te yer alan habere göre; Premier Lig ekipleri Manchester United ve Tottenham'ın ocak ayında Mauro Icardi'yi transfer etmek istediği belirtildi. İspanyol basının haberinde şu ifadeler yer aldı:

TAKIMIN LİDERİ OLDU
Gol atma yeteneği ve ceza sahası içindeki yırtıcı içgüdüsüyle tanınan Icardi, Galatasaray'a önemli bir katkı sağladı. Bitirme yeteneği ve Avrupa futbolunun elit takımlarındaki deneyimi, onu hücum cephesinde takımın lideri yaptı.

Icardi Galatasaraya veda edebilir iddiası İngiliz devi Şampiyonlar Ligi için istiyor

TOTTEHAM VE MANCHESTER UNITED'IN DİKKATİNİ ÇEKTİ
Onun Galatasaray'daki yeniden doğuşu Premier Lig'in iki devinin dikkatini çekti: Manchester United ve Tottenham Hotspur. Her iki kulüp de bu sezon ön planda sorunlar yaşadı.

Haberin Devamı

ICARDI'YI ÇÖZÜM OLARAK GÖRÜYORLAR
Hücumda yaşanan aksaklıklar onları Şampiyonlar Ligi'ne götürecek lig potasından uzaklaştırdı. Yedinci sırada yer alan Manchester United ve beşinci sırada yer alan Tottenham Hotspur, Mauro Icardi'yi hücum sorunlarına çözüm olarak görüyor. Gol atma yeteneği ve üst düzey müsabakalardaki deneyimi, hedeflerini canlandırabilir.

 

Icardi Galatasaraya veda edebilir iddiası İngiliz devi Şampiyonlar Ligi için istiyor

PREMIER LİG'DE YENİ BİR MEYDAN OKUMA
Icardi'nin bu takımlardan herhangi birine gelişi, onun Avrupa futbolunun elit takımına dönme hedefine önemli bir ivme kazandıracak. Arjantinli oyuncu kariyerinin zirvesinde ve rekabetçi Premier Lig'de yeni bir mücadeleye girişmeye hazır.