Trabzonspor Son dakika: Onur Kıvrak: "Abdullah hoca çok kaliteli ve sistemli hoca"

Son dakika: Onur Kıvrak: "Abdullah hoca çok kaliteli ve sistemli hoca"

12.03.2021 - 10:09 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un bir dönem kalesini başarıyla koruyan Onur Kıvrak, bordo-mavili takımın Abdullah Avcı ile devam etmesi gerektiğini belirterek "Çok kaliteli ve sistemli bir hoca" yorumunu yaptı.

Son dakika: Onur Kıvrak: Abdullah hoca çok kaliteli ve sistemli hoca

Trabzonspor'un eski kalecilerinden Onur Kıvrak, Tivibu Spor'da bordo-mavili takımın son durumunu değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte eski eldivenin sözleri: "Abdullah Hoca gelmeden önce gerçekten kötü bir pozisyondaydık. İstediğimiz oyunu oynayamıyorduk. Ne kadar oynarsanız oynayın, istediğiniz sonuçları alamayınca karşınıza sonuçlar kötü çıkıyor. Abdullah hoca ile inanılmaz bir değişim olduğunu düşünüyorum. Takım bir sistem içinde hareket ediyor, arkadaşlık ön planda. Ben kendisiyle milli takımda çalıştım, çok kaliteli, sistemli bir hoca. Belli bir sistemi var, o sistem dahilinde antrenmanları yaptırır, takımı hazırlar.

"Abdullah hoca ile kesinlikle devam edilmeli"

Abdullah hoca ile kesinlikle devam edilmeli. 1 sene için bir teknik adam başarılı ya da başarısız diye lanse edilmemeli, arkasında durulmalı. Abdullah hoca inşallah takımı istediği yere, gönlümüzdeki şampiyonluğa taşır, biz de mutlu oluruz. Geçen sene çocuklar aslanlar gibi mücadele ettiler, ufak şeyler var, onlardan şampiyonluklar kaçıyor. Taşın altına elini sokması gereken insanlar vardı, onlar elini sokmadı. İyi kadro vardı, Başakşehir ile çekişiyorlardır. Kişileri zan altında bırakmak istemem ama ufak nüanslar şampiyonluğu kaçırmamıza neden oldu. Gelecek sene çok daha başarılı olacağına inanıyorum."

Haberin Devamı

 

Yazarlar