Trabzonspor Stefano Denswil'den Trabzon'da çıkan olaylar hakkında flaş açıklama: Bıçak gördüm! İnanılmaz

Stefano Denswil'den Trabzon'da çıkan olaylar hakkında flaş açıklama: Bıçak gördüm! İnanılmaz

20.03.2024 - 11:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un Hollandalı savunma oyuncusu Stefano Denswil, Fenerbahçe maçında yaşanan olayları ülkesinin basınına değerlendirdi.

Stefano Denswilden Trabzonda çıkan olaylar hakkında flaş açıklama: Bıçak gördüm İnanılmaz

Trabzonspor'un Hollandalı futbolcusu Stefano Denswil, Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmanın ardından çıkan olayları Hollanda basınına değerlendirdi. Denswil, Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanan maçların çok gergin bir atmosferde oynandığını fakat son oynanan maçtaki atmosferi hiçbir zaman görmediğini belirtti.

Haberin Devamı

"BÖYLESİNİ YAŞAMADIM"

Denswil, "Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan bir maç ister Trabzon'da ister İstanbul'da oynansın her zaman çok gergin geçer. Çünkü Fenerbahçe bizim ezeli rakibimiz. Ancak bu maçtaki atmosfer kadar zehirli bir atmosferi daha önce hiç yaşamamıştım" şeklinde konuştu.

Stefano Denswilden Trabzonda çıkan olaylar hakkında flaş açıklama: Bıçak gördüm İnanılmaz

"YERDE BIÇAK GÖRDÜM"

Trabzonsporlu futbolcuların tehdit hissetmediğini söyleyen 30 yaşındaki futbolcu, "Oyuncularımız tehdit hissetmedi çünkü taraftarlar provokatif Fenerbahçeli oyuncuları arıyordu. Görüntüler, birisinin korner bayrağını alıp bir oyuncunun peşinden gittiğini ve yerde bir bıçak olduğunu gösteriyor" diye konuştu.

"İÇERİ GİTMEYE KARAR VERDİM"

Olaylar yaşanmaya başladığı sırada soyunma odasında olduğunu söyleyen Denswil, "Olaylar başladığı sırada neredeyse soyunma odasındaydım. Kısa süre içinde sahada onlarca taraftar vardı. Tabii ki olayları yatıştırmaya çalıştım. Tranbzonsporlu oyuncuların Fenerbahçeli oyuncuları güvenli bir şekilde içeri sokmaya çalıştığını gördüğünüz videolar da var" dedi.

Haberin Devamı

Stefano Denswilden Trabzonda çıkan olaylar hakkında flaş açıklama: Bıçak gördüm İnanılmaz

30 yaşındaki futbolcu, sözlerine, "Ancak böyle bir anda kendi güvenliğinizi de düşünmek zorundasınız, bu yüzden geç kaldığım için bir noktada içeri gitmeye karar verdim" diye devam etti.

DENSWIL'DEN YENİ AÇIKLAMA: KELİMELERİMİ DEĞİŞTİRDİLER

Trabzonspor’un başarılı oyuncularından Stefano Denswil’in Hollanda basınına verdiği demeçler gündem oldu. Tecrübeli oyuncu, sözlerinin değiştirildiğini söyledi.

61saat’e konuşan Stefano Denswil, bıçak görüp görmediği sorusuna "Ben bu konuda hiçbir şey söylemedim. İnsanların benim söylediklerimi değiştirmelerine gerek yok. İnternette gördüklerini gördüler sadece ve bu kadar... Soyunma odasındayken ve ayrıca her şeyi internetten ve haberlerden takip ettiysem nasıl bunları söylebilirim." dedi.

Röportajındaki ifadelerin değiştiğini söyleyen Denswil, "Kendi kulübümü kötü duruma sokmak tuhaf olurdu. Soyunma odasına giren ilk kişilerden biriyken nasıl bir şey görebilirim.. Soyunma odasında sinirli bir şekilde otururken sahada neler olduğunu bilmiyordum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hollanda medyasındaki haber için harekete geçip geçmeyeceği ile ilgili soruyu yanıtlayan Denswil, "Tabiki çünkü insanların benim kelimelerimi değiştirerek kulübümü zor bir duruma sokmasını sevmiyorum" şeklinde konuştu.

Stefano Denswilden Trabzonda çıkan olaylar hakkında flaş açıklama: Bıçak gördüm İnanılmaz