Süper Lig Süper Lig'in en değerli futbolcusu belli oldu! Arda Güler yükselişe geçti

Süper Lig'in en değerli futbolcusu belli oldu! Arda Güler yükselişe geçti

28.10.2022 - 19:25 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışının devam ettiği süreçte en değerli oyuncular listesi güncellendi. Süper Lig'in en değerli futbolcusu belli olurken, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler piyasa değer grafiğinde yükselişini devam ettirdi. İşte Spor Toto Süper Lig'in değerli futbolcuları ve Arda Güler'in yeni yeri...

Süper Ligin en değerli futbolcusu belli oldu Arda Güler yükselişe geçti

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'nın başlamasına sayılı günler kala futbolcuların piyasa değerleri güncellendi. Spor Toto Süper Lig'de en değerli futbolcu belli oldu. Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler gösterdiği performansla listede üst sıralara yükseldi.

Haberin Devamı

Transfermarkt verilerine göre yeni güncel piyasa değer güncellemeleri sonrası Spor Toto Süper Lig'de en değerli kadro Fenerbahçe'nin oldu. Sarı-lacivertliler 176 milyon 950 bin euroluk değerle, Spor Toto Süper Lig'in zirvesinde yer aldı. Fenerbahçe'yi 145 milyon 700 bin euroyla Trabzonspor takip etti. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın güncel piyasa değeri 141 milyon 3 bin euro olarak gösterildi. Şenol Güneş'le anlaşan Beşiktaş'ın piyasa değeri ise 121 milyon 600 bin euro olarak gösteriliyor.

İşte Spor Toto Süper Lig'in en değerli 20 futbolcusu...

20 - Abdülkadir Ömür

Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediği performansı sergileyemedi. Sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kalan Abdülkadir Ömür'ün güncel piyasa değeri 9 milyon 500 bin euro olarak gösterildi. Abdülkadir Ömür, Spor Toto Süper Lig'in en değerli 20'nci futbolcusu oldu.

Haberin Devamı

Süper Ligin en değerli futbolcusu belli oldu Arda Güler yükselişe geçti

19 - Miguel Crespo

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Miguel Crespo, Spor Toto Süper Lig'de inanılmaz bir performans sergiledi. Jorge Jesus'un değişilmez isimleri arasında yer alan 26 yaşındaki orta saha 10 milyon euroluk güncel piyasa değeriyle Spor Toto Süper Lig'in en değerli 19'uncu futbolcusu konumunda.

18 - Mahmoud Trezeguet

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Mahmoud Trezeguet, bordo-mavililerin kötü performansına rağmen takımda parlayan isimler arasında yer aldı. Mısırlı oyuncu gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen Mahmoud Trezeguet, Spor Toto Süper Lig'in en değerli 18'inci futbolcusu oldu.

17 - Michy Batshuayi

Fenerbahçe'yi Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde attığı gollerle sırtlayan Michy Batshuayi'nin güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterildi. Belçikalı santrfor bu değerle Spor Toto Süper Lig'in en değerli 17'nci futbolcusu unvanının sahibi oldu.

16 - Arda Güler

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, fazla forma şansı bulamamasına rağmen oynadığı maçlarda gösterdiği performansla taraftarın beğenisini kazandı. 17 yaşındaki futbolcu güncel piyasa değerini yükselten isimler arasında yer aldı. Arda Güler, Spor Toto Süper Lig'in en değerli 16'ncı futbolcusu olarak gösterildi. 17 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Süper Ligin en değerli futbolcusu belli oldu Arda Güler yükselişe geçti

15 - Nathan Redmond

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Nathan Redmond, siyah-beyazlılarda beklenen performansı henüz sergileyemedi. Transfermarkt verilerine göre; İngiliz oyuncunun piyasa değeri 13 milyon eurodan 11 milyon euroya geriledi. Nathan Redmond yeni değeriyle Spor Toto Süper Lig'in en değerli 15'inci futbolcusu olarak gösterildi.

14 - Anastasios Bakasetas

Trabzonspor'un parlayan yıldızı Anastasios Bakasetas, Spor Toto Süper Lig'de etkili bir performans gösterdi. Yunan on numaranın güncel piyasa değeri 11 milyon euroya yükseldi. Anastasios Bakasetas bu performansıyla Spor Toto Süper Lig'in en değerli 14'üncü futbolcusu oldu.

13 - Ferdi Kadıoğlu

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un jokeri konumunda yer alan Ferdi Kadıoğlu, Spor Toto Süper Lig'de forma savaşında takım arkadaşlarına üstünlük kurdu. Genç oyuncu gösterdiği performansla piyasa değerini yükseltti. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Ferdi Kadıoğlu, Spor Toto Süper Lig'in en değerli 13'üncü oyuncusu oldu.

Haberin Devamı

12 - Altay Bayındır

Fenerbahçe taraftarının gösterdiği performansla eleştirdiği Altay Bayındır'ın bu performansı güncel piyasa değerinde düşüşü beraberinde getirdi. 24 yaşındaki eldivenin güncel piyasa değeri 13 milyon euroya geriledi. Altay Bayındır, Spor Toto Süper Lig'in en değerli 12'nci oyuncusu olarak gösterildi.

11 - Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun etkisiz performansı piyasa değerinin gerilemesine sebep verdi. Kerem Aktürkoğlu'nun güncel piyasa değeri 15 milyon eurodan 13 milyon euroya geriledi. Kerem Aktürkoğlu, Spor Toto Süper Lig'in en değerli 11'inci oyuncusu olarak belirtildi.

Süper Ligin en değerli futbolcusu belli oldu Arda Güler yükselişe geçti

10 - Victor Nelsson

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'un güncel piyasa değeri sabit kaldı. 24 yaşındaki oyuncu Spor Toto Süper Lig'in en değerli 10'uncu futbolcusu olarak gösterildi. Victor Nelsson'un güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

9 - Dele Alli

Beşiktaş'ın İngiliz orta sahası Dele Alli'nin güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor. Tecrübeli futbolcu etkisiz performansıyla piyasa değeri gerileyen isimler arasında yer aldı. Dele Alli, Spor Toto Süper Lig'in en değerli 9'uncu futbolcusu olarak gösteriliyor.

8 - Diego Rossi

Fenerbahçe'nin Uruguaylı yıldızı Diego Rossi, Spor Toto Süper Lig'de etkili bir performans sergiledi. Uruguaylı oyuncunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor. Diego Rossi, Spor Toto Süper Lig'in en değerli 8'inci futbolcusu olarak ifade ediliyor.

7 - Uğurcan Çakır

Trabzonspor'un tecrübeli eldiveni Uğurcan Çakır'ın güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor. Bordo-mavililerin başarılı file bekçisi, Spor Toto Süper Lig'in en değerli 7'nci futbolcusu olarak ifade ediliyor.

Süper Ligin en değerli futbolcusu belli oldu Arda Güler yükselişe geçti

6 - Bertrand Traore

Başakşehir'in Aston Villa'dan kiraladığı Bertrand Traore, Spor Toto Süper Lig'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Emre Belözoğlu yönetimindeki turuncu-lacivertlilerin yıldızı 14 milyon euroluk piyasa değeriyle Spor Toto Süper Lig'in en değerli 6'ncı futbolcusu olarak gösteriliyor.

5 - Wout Weghorst

Beşiktaş'ın Hollandalı santrforu Wout Weghorst'un güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor. 30 yaşındaki golcü futbolcu bu performansı ve piyasa değeriyle Spor toto Süper Lig'in en değerli 5'inci futbolcusu olarak ifade ediliyor.

4 - Yusuf Yazıcı

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Yusuf Yazıcı yaşadığı sakatlık ve kart cezası nedeniyle istediği süreyi henüz bulamadı. 25 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor. Yusuf Yazıcı, Spor Toto Süper Lig'in en değerli 4'üncü futbolcusu konumunda.

3 - Lucas Torreira

Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira'nın güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor. Uruguaylı futbolcu güncel piyasa değeriyle birlikte Spor Toto Süper Lig'in en değerli 3'üncü futbolcusu olarak ifade ediliyor.

2 - Attila Szalai

Fenerbahçe'nin Macar savunmacısı Attila Szalai etkili performansını bu sezon da devam ettirdi. 24 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri bu performansıyla 15 milyon euroya kadar yükseldi. Attila Szalai bu değeriyle Spor Toto Süper Lig'in en pahalı 2'nci futbolcusu oldu.

1 - Mauro Icardi

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin güncel piyasa değeri 17 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor. 29 yaşındaki oyuncu bu performansıyla Spor Toto Süper Lig'in en değerli oyuncuları listesinde zirvede yer aldı.