Süper Lig Süper Lig'in en pahalı transferi belli oldu! İşte bonservisine en fazla para ödenen isimler...

Süper Lig'in en pahalı transferi belli oldu! İşte bonservisine en fazla para ödenen isimler...

16.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye'de yaz transfer ve tescil dönemi sona erdi. Süper Lig'in devleri kadrolarını önemli isimlerle güçlendirdi. Transfer ve tescil döneminin kapanmasının ardından Süper Lig'in en çok bonservis ödenen yıldızları netlik kazandı.

Süper Ligin en pahalı transferi belli oldu İşte bonservisine en fazla para ödenen isimler...

Trendyol Süper Lig'de takımlar kadrolarını kurdu. Transfer ve tescil döneminin resmi olarak sona ermesinin ardından Süper Lig'de bonservisine en çok para ödenen isimler netlik kazandı.

Haberin Devamı

Süper Lig'in devleri listeye damga vururken Beşiktaş'tan 2, Trabzonspor'dan 1, Galatasaray'dan 2 ve Fenerbahçe'den 5 isim en pahalı oyuncular listesinin zirvesinde sıralandı. İşte Süper Lig'in bonservisine en fazla ödenen isimleri...

10 - BATISTA MENDY

Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor, Angers forması giyen 23 yaşındaki orta saha Batista Mendy'i renklerine bağladı. Bordo-mavililer, Fransız futbolcu için 4 milyon 400 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Trabzonspor'un 4+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladığı Batista Mendy'nin bir sonraki satışından Angers'e yüzde 20 pay verileceği belirtildi.

9 - BAKHTIYOR ZAYNUTDINOV

Şenol Güneş'in çalıştırdığı Beşiktaş'ın Kazak yıldızı Bakhtiyor Zaynutdinov için siyah-beyazlıların kasasından 4 milyon 500 bin euro çıktı. Tecrübeli orta saha ile siyah-beyazlılar arasındaki anlaşmanın 4 yıllık olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Bakhtiyor Zaynutdinov'un bir sonraki satışından CSKA Moskova'ya yüzde 15 pay verileceği ve sözleşmede 500 bin euroluk bonus maddesinin yer aldığı kaydedildi.

8 - MILOT RASHICA

Beşiktaş, Norwich City'den transfer ettiği Milot Rashica için 5 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödedi. Siyah-beyazlıların yaptığı anlaşmada 2 milyon 750 bin euroluk bonus maddelerinin yer aldığı aktarıldı.

Beşiktaş ile Milot Rashica arasındaki anlaşmanın 4 yıllık olduğu vurgulandı.

7 - DOMINIK LIVAKOVIC

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Hırvat ekibi Dinamo Zagreb'den Dominik Livakovic'i renklerine bağladı. Sarı-lacivertliler, 28 yaşındaki eldiven için 6 milyon 650 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Dominik Livakovic için yapılan anlaşmada 950 bin euroluk bonus maddesinin yer aldığı aktarıldı. Hırvat kaleci, Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

6 - RODRIGO BECAO

Fenerbahçe, Udinese forması giyen Brezilyalı stoper Rodrigo Becao'yu kadrosuna dahil etti. Sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki stoperle 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada; Rodrigo Becao için 8 milyon 310 bin euro bonservis bedeli ödendiği kaydedildi.

Haberin Devamı

5 - DAVINSON SANCHEZ

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Davinson Sanchez'i kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, 27 yaşındaki Kolombiyalı stoperle 4+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

Davinson Sanchez için Galatasaray'ın kasasından 9 milyon 500 bin euro bonservis bedeli çıktı.

4 - FRED

Fenarbahçe, Manchester United forması giyen Brezilyalı orta saha Fred'i renklerine bağladı. Sarı-lacivertliler, tecrübeli futbolcuyla 4+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

Fenerbahçe, Fred transferi için Manchester United'a 9 milyon 740 bin euro bonservis bedeli ödendiğini KAP'a bildirdi.

3 - SEBASTIAN SZYMANSKI

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Polonyalı orta saha Sebastian Szymanski'yi kadrosuna dahil etti. Sarı-lacivertliler, 24 yaşındaki oyuncu için Dinamo Moskova'ya 9 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Fenerbahçe ile Sebastian Szymanski arasındaki sözleşmenin 30 Haziran 2027'de sona ereceği açıklandı.

Haberin Devamı

2 - MAURO ICARDI

Galatasaray, Arjantinli santrfor Mauro Icardi'nin bonservisini Paris Saint Germain'den aldı. Sarı-kırmızılılar, başarılı forvetin transferi için 10 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Galatasaray, Paris Saint Germain'den kadrosuna kattığı Mauro Icardi ile 3 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

1 - CENGİZ ÜNDER

Fenerbahçe, Marsilya forması giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'i renklerine bağladı. Sarı-lacivertliler, 26 yaşındaki milli futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Cengiz Ünder'in transferi için Marsilya'ya 15 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Sarı-lacivertlilerin kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, Süper Lig'de bu sezonun bonservis bedeli açısından en pahalı transferi oldu.

Not: Bonservis bedelleri ve diğer veriler Transfermark'tan alınmıştır.