Beşiktaş Süper Lig'in yıldızı Beşiktaş ile masaya oturdu! Saatler önce ayrılmıştı

Süper Lig'in yıldızı Beşiktaş ile masaya oturdu! Saatler önce ayrılmıştı

06.01.2024 - 22:41 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için çalışmalarına hız veren kurmayların flaş bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Siyah-beyazlıların, bonservisi elinde bulunan tecrübeli futbolcuyla pazarlıklarda sona yaklaştığı aktarıldı.

Süper Ligin yıldızı Beşiktaş ile masaya oturdu Saatler önce ayrılmıştı

Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Teknik direktör arayışlarına devam eden siyah-beyazlıların, Süper Lig ekibinden saatler önce ayrılan tecrübeli futbolcuyla masaya oturduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcuyla pazarlıklarda sona yaklaştığı kaydedildi. Sports Digitale'in haberine göre; Beşiktaş, Adana Demirspor'dan ayrılan Jonas Svensson için harekete geçti. Siyah-beyazlıların, Norveçli sağ bekle pazarlıklara başladığı belirtildi.

Beşiktaş ile Jonas Svensson arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği aktarıldı. Siyah-beyazlıların, tecrübeli sağ bekle 2.5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlamak üzere olduğu vurgulandı.

SAATLER ÖNCE AYRILDI

Jonas Svensson, Adana Demirspor ile olan sözleşmesini saatler önce feshetti. 30 yaşındaki sağ bekle ilgili ayrılık açıklamasında şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcumuz Jonas Svensson ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Svensson'a kulübümüze verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Haberin Devamı

30 yaşındaki sağ bek bu sezon Adana Demirspor'da 20 maçta forma şansı buldu. Jonas Svensson bu müsabakalarda 1 gol sevinci yaşadı. Tecrübeli futbolcu aynı süreçte 3 asist üretti.

Verdal IL altyapısında futbola başlayan Jonas Svensson daha sonra Levanger, Rosenborg, AZ Alkmaar ve Adana Demirspor'da forma giydi. 30 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeri 2 milyon 600 bin euro.

Norveç Milli Takımı'nda 23 müsabakada şans bulan Jonas Svensson, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar