Beşiktaş Talisca Al-Nassr'ı ipten aldı! Manidar paylaşım

Talisca Al-Nassr'ı ipten aldı! Manidar paylaşım

23.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündeminden düşmeyen Anderson Talisca, takımı Al-Nassr'ı Asya Şampiyonlar Ligi'nde ipten aldı.

Talisca Al-Nassrı ipten aldı Manidar paylaşım

Süper Lig devleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündemine giren Anderson Talisca konuşulmaya devam ediyor. Talisca, takımı Al-Nassr'ı Asya Şampiyonlar Ligi'nde ipten aldı.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ ÇOK İSTİYORDU
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Anderson Talisca'nın transfer edilmesini istiyordu. Tecrübeli teknik adam Talisca ile görüştüğünü ve Brezilyalı yıldızın da siyah-beyazlılara geri dönmek istediğini belirtmişti

RAMOS VE TALISCA GÜNDEMİMİZDE YER ALDI
Siyah-beyazlı kulüpten hem Talisca hem de Ramos için resmi açıklama geldi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: Yazılı ve görsel basınla sosyal medyada Kulübümüzle ilişkilendirilen profesyonel futbolcular Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile ilgili açıklamamızdır:

Her kulübün, her başkanın ve her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği, kaliteleriyle dünya futbol piyasasında önemli bir yere sahip başarılı futbolcular Anderson Talisca ile Sergio Ramos, Kulübümüzün de transfer gündeminde yer almışlardır.

Haberin Devamı

Bu doğrultuda; gerek Anderson Talisca ve kulübüyle gerekse de bonservisi elinde bulunan Sergio Ramos’la temas kurulmuş; Kulübümüzün menfaatleri gözetilerek yürütülen görüşmeler, maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdirilmiştir.

TALİSCA COŞTU
Al-Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi play-off turu karşılaşmasında sahasında Al-Ahli Dubai'yi 4-2 mağlup etti.

Al-Nassr'agalibiyeti getiren goller 12. ve 90.+5. dakikada Anderson Talisca, 89'da Sultan Al Ghannam ve 90+7'de Marcelo Brozovic kaydetti. Al-Ahli'de 19. ve 47. dakikada Yahya Al Ghassani attığı mağllubiyeti engelleyemedi

Al-Nassr bu galibiyetle adını bir gruplara yazdırırken, Al-Ahli turnuvaya veda etti.

Talisca Al-Nassrı ipten aldı Manidar paylaşım

BİZİM TALİSCA'MIZ
Suudi Arabistan ekibi, Brezilyalı yıldız için maçın ardından Talisca için bir paylaşımda bulundu. Al Nassr, Talisca'nın maçta 90+5'te attığı ikinci golünü paylaştı ve "Bizim Talisca'mız" ifadelerini yazdı.

SÖZLEŞME FESİH İDDİASI
İspanyol basınından Sport, Suudi Arabistan ekibinin, Asya Şampiyonlar Ligi'nde uygulanan yabancı kuralı nedeniyle Brezilyalı futbolcunun sözleşmesini feshedebileceğini öne sürmüştü.

Yazarlar