Galatasaray İspanyollar Galatasaray'ın gözdesini duyurdu! Sözleşmede özel madde

İspanyollar Galatasaray'ın gözdesini duyurdu! Sözleşmede özel madde

22.08.2023 - 19:18 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Molde ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray için İspanyol basınından transfer iddiası geldi. Aslan'ın talip olduğu yıldız ismin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı.

İspanyollar Galatasarayın gözdesini duyurdu Sözleşmede özel madde

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda temsilcimiz Galatasaray yarın Molde ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Aslan bir yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. İspanyol basını kanat transferiyle ilgili önemli bir iddiada bulundu.

Haberin Devamı

ICARDI İZ BIRAKTI
Mauro Icardi, Galatasaray formasıyla fark yaratmaya devam ediyor. İki sezondur derbilerde takımını sırtlayan 30 yaşındaki süperstar, iç sahada 17 maçta 10 farklı kulübe 18 gol attı.

Zalgiris maçının ardından Trabzonspor karşısında da kazandıran Mauro Icardi, Türkiye’de büyük takımlara karşı oynadığı maçlarda ortaya koyduğu performans ile bir kez daha dudak ısırttı. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’a karşı oynadığı 6 maçta 8 gol ve 2 asistlik mücadele sergileyen Arjantinli süperstar, Hagi, Sneijder ve Baros gibi kulübün skorer efsanelerini de geride bıraktı.

ZIYECH BEDELSİZ GELDİ! 3 YILLIK SÖZLEŞME

Transferi sorunsuz şekilde tamamlanan Hakim Ziyech, Trabzonspor karşılaşması oynanırken, kulüp tarafından resmen duyuruldu. Cimbom’dan yapılan açıklamada bedelsiz satın alınan ve bedelsiz kiralanan yıldız oyuncu, 3 sezon boyunca Galatasaray forması giyecek. 30 yaşındaki oyuncu, bu sezon net 3.58 milyon Euro yıllık ücret alacak. Ziyech, gelecek sezon 2.85 milyon Euro, opsiyonun kullanılması halinde ise 2025-2026 sezonunda da 2.85 milyon Euro kazanacak.

Haberin Devamı

KANAT İÇİN MYRTO İDDİASI
Kadrosuna bu sezon birçok yıldız ismi katan Galatasaray için yeni bir iddia gündeme geldi. AS'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Granada'da top koşturan Myrto Uzuni ile ilgileniyor.

İspanyollar Galatasarayın gözdesini duyurdu Sözleşmede özel madde

25 MİLYON EURO
İspanyol kulübünün oyuncuyu, serbest kalma maddesi olan 25 milyon euro dışında satmaya sıcak bakmadığı belirtildi.

Arnavut oyuncu ile İngiliz ekiplerinden Leeds United, Brentford ve Southampton'ın yanı sıra Fransa'dan Reims ile bir Arabistan kulübünün de ilgilendiği ifade edildi.

LEEDS ISRARCI
Özellikle Leeds United'ın Uzuni için ısrarcı olduğu aktarıldı. Granada ile bugüne kadar 55 maça çıkan sol kanat, 24 gol ve 6 asist yapma başarısı gösterdi.

YUNUS LEICESTER CITY'E GİDİYOR
Galatasaray'ın genç futbolcusu Yunus Akgün, İngiltere'ye transfer oluyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, İngiliz ekibi Leicester City, Yunus Akgün'ün transferi için Galatasaray'la anlaşmaya vardı.

Anlaşmaya göre, 23 yaşındaki futbolcu, Leicester City'ye zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralancak. Yunus Akgün'ün zorunlu satın alma maddesi ise 10 milyon euro. Yunus Akgün de transfer için Leicester City ile kişisel şartlarda anlaşma sağladı. Genç futbolcunun, Leicester City'ye transferinin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın altyapısından yetişen 23 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı forma altında 60 maçta, 6 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.