Trabzonspor Trabzonspor transferde gaza bastı! Orta saha için listede 2 isim var

Trabzonspor transferde gaza bastı! Orta saha için listede 2 isim var

04.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fransız basını Avrupa’da birçok ligde transfer döneminin bitmesinin ardından Trabzonspor’un Batista Mendy için elinin güçlendiğini yazdı. Angers’in 23 yaşındaki futbolcusunu bordo-mavililere gönderebileceği ifade edildi. Ayrıca Karadeniz ekibinin gündeminde bir isim daha var.

Trabzonspor transferde gaza bastı Orta saha için listede 2 isim var

Avrupa’nın 5 büyük liginde transferin bitmesinin ardından, Süper Lig ekipleri fırsat transferler için düğmeye bastı. Bu kulüplerin başında da Trabzonspor geliyor. Orta saha arayışlarını sürdüren bordo-mavililer, Batista Mendy için temaslarını devam ettiriyor.

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Fransız basınından 23 yaşındaki futbolcu için yeni bir iddia daha geldi. Avrupa’da birçok ligde transfer döneminin sona ermesi sonrası Batista Mendy’nin Fırtına’ya gelme ihtimalinin yükseldiğine dikkat çekildi. Angers’in, Mendy için Avrupa’dan istediği düzeyde bonservis bedeli önerisi alamadığı, Trabzonspor ile görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

Fransız temsilcisinin, Mendy’i Trabzonspor’a satacağı ya da devre arasını bekleyip yeniden Avrupa ekipleriyle masaya oturacağı ifade edildi. 23 yaşındaki ön liberonun, Angers ile olan sözleşmesi Haziran 2024’te sona erecek. Mendy, Angers kariyerinde bu zamana dek 75 maçta forma giyerken 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

ALTERNATİFİ BELLİ OLDU

Haberin Devamı

Öte yandan bir iddia da İngiliz basınından geldi. İngilizler, Trabzonspor’un Brighton’da forma giyen 24 yaşındaki orta saha Steven Alzate ile ilgilendiğini yazdı. Brighton’ın Lille’den Baleba’yı transfer etmesi ile Alzate’nin şans bulmakta zorlanabileceği yorumu yapıldı. İngiliz ekibinin teknik direktörü Roberto De Zerbi, Alzate’nin durumu hakkında “Ne yazık ki her pozisyonda ikiden fazla oyuncuya sahip olmak zorlayıcı bir durum. Fakat o kalırsa onu unutmam” ifadelerini kullandı.

Yazarlar