Trabzonspor Trabzonspor'da 3'te 3 planı!

Trabzonspor'da 3'te 3 planı!

25.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Hatayspor’un ardından Pendikspor’u yenerek kara bulutları dağıtan Karadeniz ekibi bugün sahasında Adana Demirspor’u da mağlup etmesi halinde bu sezon Trendyol Süper Lig’de ilk kez 3’te 3 yapacak.

Trabzonsporda 3te 3 planı

Trabzonspor bugün sahasında Adana Demirspor’la kritik bir puan mücadelesine çıkacak. Trendyol Süper Lig’de sezonu üçüncü sırada bitirmeyi hedefleyen Karadeniz ekibinde tüm planlar galibiyet için yapılıyor.

Haberin Devamı

Bordo-mavili takım ligdeki son iki maçta Atakaş Hatayspor ve Pendikspor’u aynı skorla 2-0 yenerek kara bulutları dağıtmayı başarmıştı. Trabzonspor bugün Adana Demirspor’u da mağlup ederse bu sezon ligde ilk kez üst üste 3. galibiyetine imza atacak.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, futbolcularıyla gerçekleştirdiği son toplantıda iyi futbol ve galibiyet istedi. Avcı’nın Pendikspor maçındaki kadroda Fernandez dışında değişiklik yapmayı düşünmediği öğrenildi. Buna göre Fernandez’in yerine stoper hattında büyük olasılıkla Rayyan Baniya yer alacak.

Orta sahada Berat, Mendy ve Bardhi üçlüsü görev yapacak. Hücum hattında ise yine Visca, Trezeguet ve Enis Destan’ın forma giymesi bekleniyor.

Bordo-mavili ekipte Paul Onuachu ve Nicolas Pepe yedek soyunacak. Abdullah Avcı, yıldız oyuncuları ikinci yarıda sahaya sürecek.

Yazarlar