Trabzonspor Trabzonspor'da Mendy mest etti

Trabzonspor'da Mendy mest etti

19.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un Fransız orta sahası ilk kez forma giydiği Beşiktaş maçındaki performansıyla kalitesini gösterdi. Defansif açıdan takıma büyük güç katan Mendy, Onuachu ve Visca’nın attığı gollerdeki katkısıyla da dikkat çekti.

Trabzonsporda Mendy mest etti

Batista Mendy, Trabzonspor’un Beşiktaş’ı 3-0 yendiği maçta bordo-mavili formayı ilk kez giyerken, performansıyla müsabakaya damgasını vurdu. Batista Mendy, Trabzonspor’un Beşiktaş’ı 3-0 yendiği maçta bordo-mavili formayı ilk kez giyerken, performansıyla müsabakaya damgasını vurdu. Karadeniz ekibi, 23 yaşındaki ön liberoyu, Teknik Direktör Nenad Bjelica’nın talebi doğrultusunda Fransız kulübü Angers’den 4,4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katarken 4+1 yıllık sözleşme imzalatmıştı. Mendy, Beşiktaş önündeki oyunuyla herkesten tam not aldı. Gine asıllı Fransız oyuncu orta alanda hem defansif hem de hücum anlamında bordo-mavili takıma çok büyük katkı yaptı.

Haberin Devamı

Trabzonspor’un bir diğer yeni transfer Paul Onuachu ile bulduğu ilk golde orta sahada topu kapan ve atağı başlatan isim Mendy oldu. Genç futbolcu, Edin Visca’nın skoru belirlediği golünde ise orta sahada kazandığı topu harika bir pasla Trezeguet’yle buluştururken yine yıldızlaştı.Trabzonsporlu taraftarlardan büyük alkış alan Batista Mendy, Teknik Direktör Bjelica ve bordo-mavili yöneticilerin de taktirini topladı. Başkan Ertuğrul Doğan ve idarecilerin maçtan sonra kendi aralarında yaptıkları sohbette Mendy’ye övgü yağdırdıkları ve bu transferden büyük bir mutluluk duydukları aktarıldı.

Yazarlar