Trabzonspor Trabzonspor'da Trezeguet devre arası ayrılıyor!

Trabzonspor'da Trezeguet devre arası ayrılıyor!

17.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Son dönemin en formda isimleri arasında görünen Trabzonsporlu futbolcu, Afrika Kupası için Mısır Milli Takımı’na katılacak, bordo-mavili ekipten geçici olarak uzaklaşacak. Trezeguet, en az 6 lig maçında görev yapamayacak.

Trabzonsporda Trezeguet devre arası ayrılıyor

Son oynanan Gaziantep deplasmanında iki gol atıp, Trabzonspor’un 3-1’lik galibiyetine imza atan Trezeguet, tadı damakta bırakacak. Mısırlı sol kanat oyuncusu, devre arasında takımdan ayrılacak ve ülkesinin de yer alacağı Afrika Kupası’nda boy gösterecek.

Haberin Devamı

Bordo-mavili kulübün son dönemdeki en etkili isimleri arasında gösterilen Trezeguet, Fildişi Sahili’nde düzenlenecek olan Afrika Kupası’nda oynayacak. Kupa, 13 Ocak-11 Şubat 2024 tarihlerinde olacak. Mısırlı futbolcu, bu süreçte kesin olarak Ankaragücü, Samsunspor, Antalyaspor, Manisa FK, Galatasaray ve Rizespor maçlarında forma giyemeyecek. Mısır’ın tur atlaması halinde Trezeguet’in dönüş tarihi de uzayacak.

Böyle bir olasılıkta ise 29 yaşındaki yıldız, Kasımpaşa, Beşiktaş ve Hatayspor maçlarında da forma giyemeyecek. Trezeguet bu sezon Trabzonspor’da 11 maça çıktı, 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

NWAKAEME 2 HAFTA YOK

Ara transfer döneminde Trabzonspor’un kadrosuna katmayı planladığı Anthony Nwakaeme sakatlandı. Nijeryalı sol kanadın sağ alt baldırında birinci derece yırtık olduğu açıklandı. Bu nedenle Nwakaeme, kulübü Al-Fayha’nın son 2 maçtır kadrosunda yer almıyor. Tedavisi süren 34 yaşındaki yıldız oyuncunun 2 hafta içinde sahalara dönmesi planlanıyor. Nijeryalı yıldız bu sezon Al Fayha’da 11 maçta, 3 gol 1 asistlik performans sergiledi. Nwakaeme için başkan Ertuğrul Doğan, “Bonservisini alabilirse, ligin ikinci yarısında kadromuza katabiliriz” demişti.

Haberin Devamı

Yazarlar