Trabzonspor Trabzonspor'un yıldızı Edin Visca'yı unutmadı! Abdullah Avcı'nın hamlesi golü getirdi

Trabzonspor'un yıldızı Edin Visca'yı unutmadı! Abdullah Avcı'nın hamlesi golü getirdi

05.01.2023 - 21:47 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftasında Trabzonspor, Giresunspor'la karşı karşıya geldi. Gol yağmuruna sahne olan maçta Onurcan Piri'nin performansı mağlubiyeti engelleyemedi. Trabzonspor'da yıldız futbolcu attığı gol sonrası Edin Visca'yı unutmadı. Bordo-mavililerin genç oyuncusu oyuna girer girmez fileleri havalandırdı.

Trabzonsporun yıldızı Edin Viscayı unutmadı Abdullah Avcının hamlesi golü getirdi

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftasında Giresunspor'u konuk etti. Müsabakada Ali Palabıyık görev aldı. Heyecan dolu karşılaşma gol yağmuruna sahne oldu. Trabzonspor'un yıldızı attığı golün ardından Edin Visca'ya destek verdi. Öte yandan bordo-mavilielrin genç yeteneği oyuna girdikten hemen sonra golünü attı.

Haberin Devamı

Giresunspor taraftarları, Trabzonspor deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Yeşil-beyazlı taraftarlar, kendilerine ayrılan deplasman tribününü tamamen doldurdu. Ev sahibi takım taraftarlarının bulunduğu tribündeki boşluklar dikkat çekti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Marek Hamsik'in sakatlığı nedeniyle orta sahada Enis Bardhi'ye forma şansı verdi. Bordo-mavililerde kırmızı kart cezalısı Marc Bartra'nın yerine Gbamin maça ilk 11'de başladı. Trabzonspor'un ilk 11'inde şu isimler yer aldı: Uğurcan Çakır, Larsen, Gbamin, Hugo, Eren Elmalı, Siopis, Bardhi, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Gomez.

Haberin Devamı

Trabzonsporun yıldızı Edin Viscayı unutmadı Abdullah Avcının hamlesi golü getirdi

Haberin Devamı

BAJIC KENDİ KALESİNE

Müsabakanın 39'uncu dakikasında Trabzonspor'un kazandığı köşe vuruşunda kaleci Onurcan Piri kalesini terk etti. Bu sırada meşin yuvarlak Riad Bajic'in sırtına çarptı ve kaleye doğru yöneldi. Top ağlarla buluşunca bordo-mavililer 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Riad Bajic'in kendi kalesine attığı gol bu sezon Trabzonspor adına bir ilki beraberinde getirdi. Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'de bu sezon oynadığı bir maçta ilk kez bir rakip takım futbolcusu kendi kalesini havalandırdı.

Trabzonsporun yıldızı Edin Viscayı unutmadı Abdullah Avcının hamlesi golü getirdi

ONURCAN'DAN BÜYÜK İTİRAZ

Giresunspor kalecisi Onurcan Piri maçın hakemi Ali Palabıyık'a bu gol sonrası itirazlarda bulundu. Maxi Gomez'le birlikte yükseldiği pozisyonda yerde kalan tecrübeli eldivenin itirazları boşa gitti. Ali Palabıyık'ın gol kararı değişmedi.

SERGINHO DEVAM EDEMEDİ

Mücadelenin 33'üncü dakikasında Giresunspor'da talihsiz bir an yaşandı. Yeşil-beyazlıların tecrübeli futbolcusu Serginho yaşadığı sakatlık nedeniyle kenara değişiklik işaretinde bulundu. Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş kalan sürede Savicevic'e forma şansı verdi.

Haberin Devamı

MAXI GOMEZ CEZALI

Trabzonspor'un Giresunspor ile oynadığı maçın 62'nci dakikasında Maxi Gomez, Savicevic'i formasından çekerek durdurdu. Tecrübeli santrfor bu hareketi sonrası sarı kart gördü. Maxi Gomez, Alanyaspor ile deplasmanda oynanacak müsabakada cezalı duruma düştü.

Trabzonsporun yıldızı Edin Viscayı unutmadı Abdullah Avcının hamlesi golü getirdi

MAXI GOMEZ VURDU, ONURCAN KURTARDI

Müsabakanın 66'ncı dakikasında Trabzonspor'un kazandığı köşe vuruşunda Anastasios Bakasetas topun başına geçti. Maxi Gomez'in kafa vuruşunda Giresunspor file bekçisi Onurcan Piri topu son anda kornere çelme başarısı gösterdi.

Karşılaşmanın 67'nci dakikasında Trabzonspor bir kez daha köşe vuruşu kazandı. Topun başına Anastasios Bakasetas geçti. Anastasios Bakasetas'ın ortasında Maxi Gomez'in kafa vuruşunu Onurcan Piri son anda çeldi. Bordo-mavililer bir kez daha köşe vuruşu kazandı.

MAXI GOMEZ TAMAMLADI

Mücadelenin 68'inci dakikasında Trabzonspor'un kazandığı üst üste üçüncü köşe vuruşunda topu bir kez daha Anastasios Bakasetas aldı. Yunan on numaranın ortasında arka direkte Trezeguet kafa vuruşunu yaptı. Giresunspor file bekçisi Onurcan Piri topu kurtardı ancak dönen meşin yuvarlağı Maxi Gomez kaleye gönderdi. Maxi Gomez'in golüyle Trabzonspor, Giresunspor karşısında 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Haberin Devamı

Trabzonsporun yıldızı Edin Viscayı unutmadı Abdullah Avcının hamlesi golü getirdi

Bordo-mavililerin Uruguaylı santrforu attığı golün ardından Edin Visca'yı unutmadı. Maxi Gomez yedek kulübesine gelip, sahalardan uzun süre uzak kalacak Edin Visca'nın formasını istedi. Maxi Gomez attığı gol sonrası Edin Visca'nın formasını havaya kaldırdı.

DOĞUCAN FİLELERİ HAVALANDIRDI

Karşılaşmanın 75'inci dakikasında Trabzonspor'da oyuna bir dakika önce dahil olan Djaniny ile Doğucan Haspolat sahneye çıktı. Kazanılan taç atışı sonrası Djaniny rakiplerini çalımladı ve pasını yay üzerindeki Doğucan Haspolat'a aktardı. Doğucan Haspolat sol ayağıyla yerden bir vuruş yaptı, savunmaya çarpan meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Opta'nın verilerine göre; Doğucan Haspolat, bu sezon bir Süper Lig maçında oyuna girdikten sonra en kısa sürede gol atan iki oyuncudan biri oldu (41 saniye; Jese).

Trabzonsporun yıldızı Edin Viscayı unutmadı Abdullah Avcının hamlesi golü getirdi