Beşiktaş Türk hücumu!

Türk hücumu!

21.02.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Allianz Arena'da Beşiktaşlı taraftarlara özel bir tribün ayrılmadı ama binlerce siyah-beyazlı statta yer aldı.

Türk hücumu

Beşiktaş Yönetimi, UEFA’nın men cezası tehdidi nedeniyle Almanya’ya da seyirci götürmezken, Bayern Münih kulübünün resmi sisteminden günler önce bilet satın alan Türk taraftarlar tarihi karşılaşma için stada girerek, takımlarına destek verdi.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı taraftarlar, Bayern Münih deplasmanında da takımlarını yalnız bırakmadı. Beşiktaş Kulübü geçtiğimiz sezon olaylı Lyon maçının ardından UEFA’nın verdiği 2 yıl ertelemeli 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası nedeniyle Almanya’daki tarihi maça da özel organizasyonla seyirci götürmedi.

Kulüpler arasındaki anlaşma gereğince 70 bin kişilik Allianz Arena’da Beşiktaşlı taraftarlar için özel bir tribün ayrılmadı, ancak siyah-beyazlılar yine görev başındaydı. Bayern Münih kulübünün resmi bilet sistemi üzerinden günler önce bilet satın alan Türk taraftarlar, Allianz Arena’ya gelerek stadın tüm bölgelerine dağıldı. Almanya’da yaşayan ve Türkiye’den maça giden yaklaşık 5 bin Türk taraftar dev maçta siyah-beyazlılara destek verdi. Türk taraftarların coşkulu tezahüratları zaman zaman Alman seyircileri bastırdı.

Haberin Devamı

Beşiktaş taraftarı olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Galatasaray eski başkanı Faruk Süren ve teknik direktör Christoph Daum da maçı tribünden izledi.

Bu arada Beşiktaş formasıyla 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında lig şampiyonluğu yaşayan Andreas Beck dün akşam Allianz Arena’ya gelerek eski takımına tribünden destek verdi. Stuttgart’ta top koşturan Alman oyuncu müsabaka öncesi sahaya inerek hasret giderdiği siyah-beyazlı oyunculara başarı diledi.

Türk hücumu

Yazarlar