Voleybol VakıfBank'ta büyük değişim! Yeni kadro açıklandı

VakıfBank'ta büyük değişim! Yeni kadro açıklandı

23.06.2023 - 09:57 | Son Güncellenme:

VakıfBank, 2023-2024 sezonu yapılanması kapsamında yenilenen kadrosunu duyurdu. 6 kişinin veda ettiği takımda yerlerine gelen isimler belli oldu.

VakıfBankta büyük değişim Yeni kadro açıklandı

CEV Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan VakıfBank yeni sezonu Giovanni Guidetti yönetiminde açacak. Sarı-siyahlı ekipte büyük değişimler yaşanırken ayrılan 6 ismin yerine gelenler belli oldu.

Haberin Devamı

AVRUPA KUPASINI KAZANDI
Avrupa voleybolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan CEV Şampiyonlar Ligi’nde tarihte ilk kez iki Türk takımı karşılaştı. VakıfBank rakibi Eczacıbaşı'nı 3-1 mağlup etti ve Avrupa'nın en büyüğü oldu.

NESLİHAN DEMİR VEDA ETTİ
Giovanni Guidetti yönetimindeki 16. sezonunu yaşayacak olan Sarı-siyahlılar'da Neslihan Demir ile yollar ayrılmıştı. Genel Menajerlik görevine eski CEV eski Asbaşkanı Banu Can Schürmann getirildi.

VAKIFBANK'TA 6 AYRILIK BİRDEN
VAkıfbank'ta Egonu, Daalderop, Bajema gibi isimlere veda etti. 3 yabancı isim önümüzdeki sezon İtalya'da mücadele edecek

VakıfBankta büyük değişim Yeni kadro açıklandı

DERYA JAPONYA YOLCUSU
Milli yıldız Derya Cebecioğlu da takıma veda eden isimler arasında yer aldı. Tuğba Şenoğlu'nun ayrılığı Japon kulübü Kurobe AquaFairies, yıldız ismin yerini Derya Cebecioğlu ile doldurdu.

Haberin Devamı

BUKET MACARİSTAN'A, KÜBRA THY'YE
Macaristan ekibi Vasas, VakıfBank'ın yıldız pasörü Buket Gülübay'ı kadrosuna kattı. 10 senedir kulüpte forma giyen ve 4 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Kübra Akman ise yeni sezonda THY forması giyecek.

EGONU'NUN YERİNE THOMPSON
VakıfBank’ın yeni voleybolcuları; Türk smaçör İdil Naz Başcan ile orta oyuncu Zeynep Sude Demirel, Hollandalı pasör Sarah van Aalen, Sırp smaçör Bianka Busa, Birleşik Amerikalı smaçör Ali Frantti ile pasör çaprazı Jordan Thompson oldu.

VakıfBank’ın 2023-2024 sezonu kadrosu:

Pasör: Cansu Özbay, Sarah van Aalen

Pasör Çaprazı: Jordan Thompson, Aleksia Karutasu

Smaçör: Gabi Guimaraes, Ali Frantti, Bianka Busa, İdil Naz Başcan

Orta Oyuncu: Chiaka Ogbogu, Zehra Güneş, Zeynep Sude Demirel, Bahar Akbay

Libero: Ayça Aykaç, Aylin Acar