Diğer Victor Langelotti ilk sırada!

Victor Langelotti ilk sırada!

14.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bodrum ile Selçuk arasındaki 193.3 kilometrelik zorlu Bodrum-Selçuk etabını Burgos Takımı’ndan Victor Langelotti önde tamamladı.

Victor Langelotti ilk sırada

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun altıncı etabı Bodrum ile Selçuk arasında koşuldu. 193.3 kilometrelik zorlu etabı Burgos Takımı’ndan Victor Langelotti 4 saat 46 dakika 34 saniye ile kazandı. Üç gündür genel ferdi klasman birincisi olan Astana Takımı’ndan Alexey Lutsenko genel klasman liderliğini sürdürdü ve bugün Turkuaz Mayo’yu giymeye devam edecek.

Haberin Devamı

139 bisikletçi startla birlikte ilk kilometreleri toplu geçtiler. Etabın 88. kilometresinde Shimano’nun sponsorluğundaki Türkiye Güzellikleri prim kapısını ilk geçen Spor Toto Takımı’ndan Feritcan Şamlı oldu. Etabın 143.3’üncü kilometresinde Mosso’nun sponsorluğunda Sprint Prim kapısını ilk geçen ise Benotti Takımı’ndan Tobias Nolde oldu.

Medellin Takımı’nın sporcusu Robigzon Oyola 172.1’inci kilometrede Türk Hava Yolları’nın sponsorluğunda gerçekleşen tırmanış prim kapısına ilk varandı. Lutsenko son metrelerde atağa kalktı ama Langelotti etabı birinci bitirmeyi başardı. Yedinci etap 159.8 kilometrelik mesafede bugün Selçuk ile İzmir arasında geçilecek.

BARİYERE ÇARPTI

Tur’da dün bazı kazalar da yaşandı. Şirince inişi gerçekleşirken UAE Emirates Takımı’ndan Ryan Gibbons virajı alamayarak bariyerlere çarptı. Kaza anından hemen sonra Spor-Toto Takımı’ndan Doğukan Arıkan, Gibbons’un tedavisi yapılırken kendisine çarptı.

Haberin Devamı

Yazarlar