Beşiktaş Vincent Aboubakar sürprizi! Transfer için talip çıktı

Vincent Aboubakar sürprizi! Transfer için talip çıktı

22.11.2023 - 21:05 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta hastalığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Vincent Aboubakar'a sürpriz bir talip çıktığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların golcüsünün köklü kulübün radarına girdiği aktarıldı.

Vincent Aboubakar sürprizi Transfer için talip çıktı

Rıza Çalımbay yönetimimdeki Beşiktaş'ın tecrübeli forveti Vincent Aboubakar'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kamerunlu forvetin, dev kulübün radarına girdiği öne sürüldü. Suudi Arabistan'dan kulüplerin peşine düştüğü Vincent Aboubakar'ın yeni talibi şaşkınlık yarattı.

Haberin Devamı

Portal do Colorado'nun haberine göre; Brezilya Serie A ekibi Internacional'in Vincent Aboubakar'ı renklerine bağlamak istediği belirtildi. Kamerunlu forvetin sözleşmesinin 2025'te sona ereceği hatırlatıldı. Aboubakar'ın sözleşmesinin devam ediyor olması nedeniyle transferin kolay gerçekleşmeyeceği vurgulandı. Internacional'in Vincent Aboubakar için büyük bir yatırım yapabileceği kaydedildi.

Vincent Aboubakar sürprizi Transfer için talip çıktı

31 yaşındaki santrfor için Internacional'in yanı sıra Suudi Arabistan'dan kulüplerin de devrede olduğu belirtildi. Suudi Arabistan kulüplerinin Kamerunlu forvet için ara transfer döneminde teklif sunmasının beklendiği vurgulandı.

Vincent Aboubakar bu sezon Beşiktaş formasını 18 resmi maçta giydi. Kamerunlu santrfor bu karşılaşmalarda 11 kez rakip fileleri havalandırdı. 31 yaşındaki forvet aynı süreçte 3 asist üretti. Siyah-beyazlılarla sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Vincent Aboubakar'ın güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Haberin Devamı

Vincent Aboubakar sürprizi Transfer için talip çıktı

Kamerun'da Coton Sport'ta futbola başlayan Vincent Aboubakar daha sonra Valenciennes, Lorient, Porto ve Al Nassr formaları giydi. Kamerun Milli Takımı'nda 97 maça çıkan Vincent Aboubakar, 37 gol sevinci yaşadı. 31 yaşındaki santrfor daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Afrika Uluslar Kupası şampiyonluğu
2 - Portekiz Ligi şampiyonluğu
1 - Portekiz Kupası şampiyonluğu
2 - Süper Lig şampiyonluğu
1 - Türkiye Kupası şampiyonluğu
1 - Portekiz Süper Kupası şampiyonluğu

Yazarlar