İngiltere Premier Lig Wayne Rooney'den Cristiano Ronaldo'ya olay tepki! 'Kabul edilemez'

Wayne Rooney'den Cristiano Ronaldo'ya olay tepki! 'Kabul edilemez'

12.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İngiliz devi Manchester United'da Cristiano Ronaldo ile ilgili eleştiriler yapılmaya devam ederken, Portekizli yıldızın eski takım arkadaşı Wayne Rooney çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar.

Wayne Rooneyden Cristiano Ronaldoya olay tepki Kabul edilemez

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun geleceği tartışılmaya devam ediyor. Sezon başından bu yana takımdan ayrılmak istediği iddiaları ile gündeme gelen Portekizli futbolcu için çarpıcı bir yorum da Manchester United'ın eski yıldızı Wayne Rooney'den geldi.

Haberin Devamı

TEN HAG İLE YILDIZLARI BARIŞMADI

Sezon başında Erik Ten Hag'ı menajerlik görevine getiren United yönetimi Ronaldo'nun takımdan ayrılmak istemesiyle sarsılmıştı. Şampiyonlar Ligi'nde oynama isteğini United yönetimine bildiren Ronaldo sezon öncesi antrenmanlara katılmadı ve Hollandalı teknik direktörün kara listesine eklendi.

Cristiano Ronaldo'nun transferi gerçekleşmedi ve Portekizli dünya starı takımda kaldı. Antrenman eksiği bulunan ve kadroda kendine yer bulamayan Cristiano Ronaldo'nun Erik Ten Hag ile yıldızı bir türlü barışmadı.

Wayne Rooneyden Cristiano Ronaldoya olay tepki Kabul edilemez

TOTTENHAM MAÇI BARDAĞI TAŞIRDI

Erik Ten Hag ile sezon içerisinde anlaşamayan ve tavırlarıyla da bunu belirten Cristiano Ronaldo, Manchester United'ın İngiltere Premier Lig'de oynadığı Tottenham maçında taraftarlarını ve hayranlarını şoka uğrattı. Portekizli süperstar, Tottenham maçının bitmesine 5 dakika kala sahayı terk etti. Ronaldo'nun bu hareketi bardağı taşıran son damla oldu.

Haberin Devamı

GELİŞMELER ART ARDA

Bu gelişmenin ardından Ronaldo'nun dünya futboluna adını efsane olarak yazdığı kulübü Manchester United, Portekizli yıldızı Chelsea maçının kadrosuna almadı ve bir sonraki duyuruya kadar çalışmalarını bireysel olarak sürdüreceğini açıkladı. Manchester United'ın bu kararı spor basınında büyük yankı uyandırdı.

Cristiano Ronaldo ve Erik ten Hag Manchester United'ın Carrington'daki tesislerinde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Görüşme sonrası Portekizli yıldız kadroya geri döndü. Ronaldo kadroya dönmesinin ardından takımında daha düzenli olarak forma giymeye başladı.

Wayne Rooneyden Cristiano Ronaldoya olay tepki Kabul edilemez

ROONEY'DEN AÇIKLAMA

İngiliz basınında yer alan habere göre Wayne Rooney, Manchester United'dan eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Rooney, "Ronaldo ve Messi, tartışmasız tüm zamanların en iyi iki oyuncusu ama sezonun başından beri yaptığı şeylerin Manchester United için kabul edilemez olduğunu düşünüyorum."

RONALDO'YA TAVSİYE

Eski takım arkadaşına tavsiye de veren Rooney, "Cristiano'nun yapması gereken sadece kafasını eğmesi, çalışmaya devam etmesi ve teknik direktörü ihtiyaç duyduğunda oynamaya hazır olması. Bunu yaparsa değerli olur. Yapmazsa, istenmeyen bir dikkat dağınıklığı haline gelecektir." dedi.

Haberin Devamı